Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 10 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

Harry Styles trad gisteravond op in Amsterdam en dit gebeurde er allemaal tijdens zijn show

Het kan je vást niet ontgaan zijn: voormalig One Direction-lid en best selling artiest Harry Styles was gister in Amsterdam voor de Love On Tour show. Veel fans moesten bijna 3 jaar wachten op dit optreden – de eerste kaarten werden namelijk al verkocht in 2019. Maar ja, de pandemie gooide zoals bij veel artiesten roet in het eten en op 9 juli was het eindelijk zo ver. Styles mocht eindelijk zijn nieuwe nummers zingen in de Ziggodome.

Zijn shows zijn de laatste paar weken trending op TikTok en dat komt omdat hij niet alleen maar danst en zingt.. er gebeurt een hoop meer. Zo ook in Amsterdam. Laten we kijken!

Harry Styles, Love On Tour

Styles kondigde deze tour al een tijd geleden aan, maar door de uitbraak van Covid-19 liet deze eventjes opzich wachten. Inmiddels heeft de Britse zanger een nieuw album uit zijn mouw geschut, namelijk Harry’s House. Met (nu al) enorme hits als As it Was en Music For A Sushi Restaurant. Hij is de laatste weken bezig met zijn Europa-tour en dat betekent ook dat wij mee kunnen genieten via alle filmpjes op TikTok. Want HALLO – een show geven dat kan ‘ie wel. Daarnaast draagt hij ook elke keer een andere creatie van Gucci én ziet hij er simpelweg errrrug goed uit. Naast het geven van shows heeft ‘ie ook nog twee films opgenomen die dit jaar nog verschijnen in de bioscoop. Daar lees je hier meer over.

Gisteravond waren er nog tienduizenden mensen op zoek naar een kaartje voor de show – dus de kans is groot dat jij er (net zoals wij helaas) niet bij was. Daarom zetten we alle highlights – gevonden op TikTok – voor je op een rijtje!

Coming out

Iets wat Harry wel vaker doet tijdens z’n shows: hij helpt fans met hun coming out. Vaak nemen bezoekers borden mee met tekst. Vaak met een leuke quote, opdracht of vraag of hij hen wilt helpen met de coming out. Zo ook gister in Amsterdam – waar een vrouwelijke bezoeker uit de kast wilde komen bij haar vader. Toen Styles vroeg hoe hij dat moest doen, antwoordde het meisje dat hij hem wel mocht bellen. Nou.. dat hoef je geen twee keer te zeggen. Harry pakt de telefoon en belt haar vader. Eerst lijkt het erop dat hij niet opneemt, maar even later hebben ze elkaar toch aan de telefoon. Harry grapt daarna even dat hij verder gaat met de show, maar vertelt toch dat haar vader ‘heel veel van haar houdt en niet kan wachten om haar snel weer te zien’. HOW CUTE.

@elise_csl

LENA, I’M SO PROUD OF YOU 🥹❤️ #harrystyles #hslotamsterdam #hslot2022 #comingout

♬ origineel geluid – Elise

Choke her with a sea view

Harry zingt tijdens het nummer Keep Driving de controversiële tekst “Cocaine, side boob, choke her with a sea view” en tijdens het concert demonstreerde hij heel eventjes hoe hij dat doet.

@saffycarmen

im not okay in the slightest #harrystyles #harryshouse #hslot2022 #hslotamsterdam

♬ Keep Driving – Harry Styles

Medicine

Het pijnpunt van vele fans waarbij hij dit nummer niet heeft gespeeld: Medicine. Een populair nummer wat Harry op geen enkel album heeft gezet maar wel een favo’tje blijft. Ook door de tekst.

@louistomlinsonworshipper

fr getting dizzy 😵‍💫 #harrystyles #medicine #fyp #foryoupage #hslot #hslotamsterdam #loveontour #loveontouramsterdam #tpwk #harrystylesvids #harrystylesedit #harrystylesvideos

♬ son original – louistomlinsonworshipper

Hoera!

Ook zingt hij regelmatig Happy Birthday voor jarige fans. Dit keer zong het publiek de Nederlandse versie en dat zorgde voor wat verwarring. Bij Harry dan.

@vs.nadia

Harry doing a lil dancey dance #harry #harrystyles #dance #amsterdam #fyp

♬ origineel geluid – Nadia

Leave America

De Europese fans hebben er een sport van gemaakta om tijdens het nummer As It Was de tekst ‘Leave America’ harder mee te schreeuwen dan de rest. Dit verwijst natuurlijk naar zijn woonsituatie in Los Angeles, waar veel fans het niet mee eens zijn. Die willen natuurlijk veel liever dat hij weer terugkomt naar Londen.

@elise_csl

LEAVE AMERICA #HarryStyles #hslotamsterdam #hslot #leaveamerica

♬ As It Was – Harry Styles

Het kusje naar Olivia

Vriendin Oliva Wilde steunt haar lover tijdens zijn tour en dat blijft niet onopgemerkt: fans zien haar steeds vaker in het publiek en ook danst en zingt ze er op los. Een fan heeft een schattig filmpje gemaakt van Harry die een kusje blaast naar zijn vriendin voordat hij op moet.

@estherrstam

How cute is this??? 🫶 #harrystyles #hslotamsterdam #loveontour #oliviawilde #fyp #foryou

♬ origineel geluid – Esther

Hold on: Harry Styles komt met een eigen parfum- en cosmeticalijn?!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.