Anne Smits
Anne Smits Celebrity 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet gaat los over ‘vermomde’ Meghan Markle tijdens kroning Charles

Zaterdag werden Charles III (74) en Camilla (75) gekroond tot koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk. Je zal vast het een en ander voorbij hebben zien komen: van déze belangrijke gasten tot aan de moderne koets met elektrische ramen. Het spektakel is nog steeds hét gesprek van de dag. Het internet gaat inmiddels los over de mogelijk vervomde Meghan Markle tijdens de kroning.

Was Meghan dan toch wel van de partij?

Het internet gaat los over vermomde Meghan Markle tijdens kroning van Charles

Tijdens de kroning waren de prins en prinses van Wales en bovendien de toekomstige koning en koningin, William en Kate, één van al dan niet de belangrijkste gasten. Over de aanwezigheid van Harry werd al een tijdje gespeculeerd. Harry, die afstand heeft gedaan van zijn titel als prins, was aanwezig en zat allesbehalve vooraan. Logisch natuurlijk. Harry kwam zonder zijn vrouw Meghan Markle. Zij zou namelijk thuis zijn gebleven bij hun kinderen Archie en Lilibet in California, Verenigde Staten. Althans… dat is wat iedereen dacht, totdat deze opmerkelijke foto opdook.

Meghan Markle vermomd in het publiek

Op de foto, die tijdens kroning opdook, is een man te zien die zich nogal lijkt te vermommen. Zo heeft hij een warrig kapsel met lang haar, een snor en een grote bril op: alle benodigdheden voor een undercover look. Al snel plaatst een Twitteraar een bericht met de foto en de tekst “Megan, you’re not fooling us…”. Ook de reacties gaan los: “Tweet of the year!”, “Congratulations Bob on winning the internet tonight.” en  “Hahahaaaa. Made me snort laugh”.

Megan, you’re not fooling us… pic.twitter.com/Ni5wh27keT
— Bob Cryer (@bobbicee) May 6, 2023

.

Geen Meghan, wie dan wel?

Helaas bleek al snel dat het niet Meghan Markle was die een glimp wilde opvangen van de kroning van haar schoonvader. Zo is de afgebeelde man de componist, genaamd Sir Karl Jenkins, wiens werk tijdens de ceremonie werd gespeeld. Hoe dan ook heeft de foto wel weer voor een hilarisch moment gezorgd.

A$AP Rocky duwde vrouw in gezicht tijdens bizarre entree op Met Gala, TikTok reageert

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.