Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Geld & Carrière 23 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Door het luisteren van deze vier podcasts word jij een ster in beleggen

Het is voor velen een lastig onderwerp: beleggen. ‘Hoe werkt het precies?’, ‘Welke beleggingsvorm past het best bij mij?’ Maar nog belangrijker: ‘waar begin ik?’ Omdat het misschien moeilijk is om de eerste stappen te zetten, hebben we vier podcasts voor jou geselecteerd, waardoor jij een vliegende start kan maken in de beleggerswereld.

Het klinkt soms nog als een abracadabra, maar met een klein beetje kennis en een flinke dosis motivatie zet jij de eerste stappen als belegger.

Vier fijne podcasts over beleggen

Als zij het kunnen, kan jij het ook.

BeleggersBootcamp

BeleggersBootcamp is een echte how-to voor de beginnende beleggers onder ons. Presentator Coen Grutters en aandelenanalist Niels Koerts voorzien je in negen afleveringen van de nodige kennis om je voor te bereiden op de beurswereld.

Luister hier BeleggersBootcamp via Spotify

Jong Beleggen

Pim Verlaan en Milou Brand nemen je in de podcast ‘Jong Beleggen’ mee in de wereld van de beginnende beleggers. Ze bespreken hier welke rendementen zij behalen als beginnende beleggers en welke risico’s zij wel en niet nemen. In al meer dan honderd afleveringen bespreken ze alles wat jij moet weten voordat je gaat beleggen, soms met elkaar, en soms met een deskundige gast.

Luister hier Jong Beleggen via Spotify

Goed met Geld

In deze podcast bespreken Bas en Arjan alles wat je aan kennis nodig hebt om als millennial meer uit je geld te halen. De focus ligt niet alleen op beleggen, maar ook op onderwerpen zoals sparen, pensioen opbouwen en hypotheken afsluiten en aflossen. Als echte millennials doen ze dat luchtig en met een hoop humor. En geen zorgen: ook als niet-millennia wordt je met behulp van deze podcast Goed met Geld.

Luister hier Goed met Geld via Spotify

Blondjes Beleggen Beter

In deze vijfdelige podcastreeks neemt schrijfster van het boek ‘Blondjes Beleggen Beter’ en presentatrice van RTL Z Crypto, Janneke Willemse, je mee in de wereld van beleggen. Ze vertelt hoe je een mooi potje kunt opbouwen voor later, zonder dat het je veel tijd of moeite kost. Met verschillende gasten bespreekt ze alles over het starten met beleggen en het creëren van financiële vrijheid.

Luister hier Blondjes beleggen Beter via Spotify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.