Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Films & Series 26 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze vijf sexy films op Netflix zijn een goede opwarmer voor een spicy avond

Heb jij zin in een cozy filmavond waarbij je helemaal op kan gaan in een goede, romantische en sexy film? We got you! Op Netflix staan talloze romantische films en series, hierdoor kan het soms lastig zijn er eentje te kiezen, daarom helpen we je een beetje bij het maken van een keuze.

Wij delen vijf films waar jij het gegarandeerd warm van gaat krijgen. Deze moet je gezien hebben. Oh, en kijk deze vooral ook met je (bed)partner, dat warmt de boel alvast wat op!

De beste sexy films op Netflix

Doordat er zoveel films op Netflix staan, is de keuze zo groot dat het moeilijk is een film te kiezen. Dit is vaak een punt dat veel mensen al afhaken en uiteindelijk toch besluiten geen film te kijken. Om dit moment te voorkomen, delen wij een aantal aanraders in het sexy-genre:

Endless Love

Deze film op Netflix, uit 2014, is een nieuwere versie van de oude klassieker uit 1981. De film gaat over een relatie tussen twee tieners, David en Jade die niet geaccepteerd wordt door hun ouders. Dit wordt zelfs zo erg dat de vader van David hem verbiedt Jade ooit nog te zien. Hierdoor wordt er een plan bedacht, maar dit loopt niet altijd helemaal vlekkeloos.

Fifty Shades of Grey

Een klassieker die natuurlijk niet kan ontbreken in het rijtje is Fifty Shades of Grey. Deze staat momenteel nog op Netflix, maar gaat er binnenkort wel van af. De film is te zien tot 15 mei, dus wees snel. De film gaat over zakenman Christian die een student genaamd Anastasia leert kennen. Het focust zich op liefde, seksuele verlangens en een interessant machtsspel.

Burning Betrayal

Als je van Fifty Shades of Grey houdt, dan ga je deze ook top vinden. De film gaat over Babi die erachter komt dat haar partner, met wie ze al lang samen is, haar heeft verraden. Dit leidt haar naar een nieuw avontuur in haar leven, waar ze Marco ontmoet. De twee beleven veel samen en de seksuele spanning is onmisbaar.

Lady Chatterley’s Lover

Deze film gaat over Lady Chatterley, die al een poos getrouwd is. Ze is erg ongelukkig in haar huwelijk en gaat een verhouding aan met iemand die werkt op het landgoed van haar man. Ze brengt steeds meer tijd door met deze man en valt als een blok voor hem. Drama incoming…

365 Days

Een andere welbekende film is 365 Days. Deze film gaat over het liefdesverhaal tussen Laura en maffiabaas Massimo. Deze maffiabaas houdt haar gevangen en geeft haar precies 365 dagen om verliefd op hem te worden. Tijdens dit liefdesverhaal delen ze veel mooie, maar ook heftige momenten samen. En ja, de seksscène op de boot is natuurlijk een van de hoogtepunten.

‘Anyone But You’ is nu al de film van 2024, als we TikTok mogen geloven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.