Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 9 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De vrouw van Chris Hemsworth verrast hem als ‘bejaarde dame’, om deze verdrietige maar hele lieve reden

Het zijn geen makkelijke tijden voor Chris Hemsworth en zijn gezin. De acteur kwam er namelijk eind vorig jaar achter dat de kans aanwezig is dat hij alzheimer zal ontwikkelen. Zijn vrouw Elsa Pataky heeft hem daarom verrast als ‘oudere vrouw’, omdat hij haar misschien nooit zo gaat zien als hij wel ziek blijkt te zijn. Je hebt nog nooit zo’n ontroerende video gezien..

Chris Hemworth wordt verrast door vrouw

Chris liet vorig jaar een paar test doen, om te kijken hoe gezond hij nou eigenlijk was. Dit allemaal in zijn documentaire Limitless. Door middel van deze genetische tests was het de bedoeling op een luchtige manier te zien wat de toekomst voor hem in petto heeft. De bedoeling was de testresultaten voor de camera te bespreken, maar plots werd de sfeer een stuk minder luchtig en vrolijk. De dokter belde hem persoonlijk om het slechte nieuws te vertellen dat hij door het ApoE4-gen acht tot tien keer meer kans heeft om alzheimer te ontwikkelen.

Dat is natuurlijk behoorlijk schrikken, zowel voor de acteur als zijn gezin. Zijn vrouw Elsa heeft daar iets op bedacht, zij verrast hem namelijk als ‘oudere vrouw.’ Als het echt zo is, dat Chris alzheimer krijgt, dan ziet hij haar nooit als bejaarde vrouw. Dus dat doet ze nu maar alvast, zodat ze daar niet op hoeven te wachten. In de laatste aflevering van zijn docu Limitless verrast ze haar man.

Chris denkt dat hij een oudere fan ontmoet, maar dan blijkt het dus zijn eigen vrouw te zijn.

We’re not crying you are. 😭😭😭😭😭

Voor Chris was de ontdekking van dit gen in een grote shock, maar inmiddels weet hij dat hij zich niet direct grote zorgen hoeft te maken. Toch is het een super lief en ontroerend gebaar van zijn vrouw. Laten we hopen dat het niet nodig is en dat hij gewoon gezond oud kan worden.

Liam Hemsworth de nieuwe James Bond? ‘Hij is knap en arrogant genoeg’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.