Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 10 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Zijn de cheating rumors waar? Model maakt video in het privévliegtuig van Travis Scott

Trouble in paradise voor Kylie Jenner en Travis Scott? Daar lijkt het helaas wel op. De ouders van Stormi en #babyzondernaam lijken niet meer samen te zijn en Kylie spendeerde NYE samen met haar kids en vriendinnen in Aspen, Travis was nergens te bekennen. Een nieuwe video op TikTok gooit alleen maar olie op het vuur, een influencer maakt namelijk een video in het vliegtuig van de rapper. What is happening?

Gaat Travis Scott vreemd?

We weten natuurlijk nooit helemaal zeker wat er gaande is tussen de twee, maar dat ze al een tijd niet samen zijn gespot en dat Kylie oud en nieuw alleen vierde is natuurlijk wel wat apart. Tenzij ze graag afstand van elkaar nemen, who knows. De geruchten worden niet bepaald minder na het zien van een TikTok van model Sarah Snyder. Sarah is eerder al eens op date gezien met Leonardo DiCaprio (maar natuurlijk) en ook is ze de ex-vriendin van Jaden Smith. Wat doet ze in het vliegtuig van Travis? Had ze toevallig vervoer nodig? Of zit er toch meer achter?

@queen444.777

You seen it here first #travischeating #travisscott #kyliejenner #KAYKissCountdown

♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Kylie en Travis staan bekend om hun ietwat bijzondere relatie, zo is Travis vaak niet op familiebijeenkomsten te vinden en ook doet Kylie vaak iets met haar vriendinnen in plaats van met Travis. Dat betekent echter niet dat er wat aan de hand is. Op 2 december werden ze namelijk nog innig gespot tijdens de Wayne & Cynthia Boich’s Art Basel Party. Laten we hopen dat Travis er geen andere liefjes op nahoudt zonder dat Kylie het weet.

Kylie Jenner deelt nieuwe foto’s met Travis Scott op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.