Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wow! Kendall Jenner post deze sexy nude op Instagram na haar break-up met Devin Booker

Single and sexy, dat is Kendall Jenner all over op deze foto. Vorige week werd bekend dat zij en Devin Booker uit elkaar zijn. Nu een week later deelt Kendall een adembenemende naaktfoto van zichzelf op Instagram. De foto is op zijn minst gezegd een tikkeltje gewaagd. Maar ach, wie geeft haar ongelijk met haar killerbody.

Eerder werd er al geschreven dat Khloe Kardashian het ultieme ‘wraak lichaam’ gecreëerd had na haar break up met Tristan Thompson. Maar haar zusje Kendall Jenner kan dit minstens even goed. Het is nu een week na de break up met Devin Booker en Kendall plaatst een nogal pittige foto van zichzelf op Instagram. Poedeltje naakt ligt ze heerlijk te zonnebaden. 

Kendall Jenner nude

Onder de foto bestaat de caption slechts alleen uit een blozende emoji. De foto is gepost op 26 juni. We zien hoe ze op haar buik ligt en naar haar telefoon staart. De stringbikini ligt naast haar. Naast deze foto voegde het model nog een aantal andere willekeurige foto’s toe. Eentje van haarzelf op een paard en een close-up van sushi. Uiteraard zijn deze foto’s bij lange na niet zo spraakmakend. 

Kendall is niet verlegen wat betreft pronken met haar killerbody. Nu zij en Devin Booker uit elkaar zijn kunnen we misschien wel wat meer van dit soort foto’s verwachten. Op 22 juni vertelde een bron dicht bij de Kardashians-ster aan E! News dat zij en Devin na twee jaar samen te zijn uit elkaar waren.

“Kendall en Devin hebben onlangs een moeilijke periode doorgemaakt en zijn ongeveer anderhalve week uit elkaar”, deelde de bron. Hier werd nog aan toegevoegd dat het stel het erg leuk had gehad in Italië op het huwelijk van Kourtney en Travis. Alleen eenmaal thuis ging het minder goed. “Ze begonnen het gevoel te krijgen dat ze niet op één lijn zaten en realiseerden ze zich dat ze een heel andere levensstijl hebben.”

Tevens gaan er geruchten dat deze breakup wel eens tijdelijk zou kunnen zijn. Misschien is wat ruimte van elkaar even wat zij nodig hebben. Ze schijnen volgens de bron wel nog contact met elkaar te hebben en hoop te hebben op het beste. Dit nieuws wordt wellicht dus nog herhaald.

Devin Booker plaatst een ode aan Kendall Jenner voor haar verjaardag op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.