Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 3 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

HBO geeft duidelijkheid: dit is wanneer het derde seizoen van ‘Euphoria’ online komt

We wachten al anderhalf jaar op het derde seizoen van Euphoria. En begrijp ons niet verkeerd, want deze iconische show is het wachten waard. Gelukkig deelt HBO nu wanneer we het derde seizoen van onze favoriete serie mogen verwachten.

En we verklappen alvast: we moeten nog even geduld hebben.

Dit is wanneer het derde seizoen van Euphoria online komt

We hoopten allemaal dat Euphoria in 2024 zou terugkeren op HBO, maar dat gaat helaas niet gebeuren. Tijdens een presentatie in New York maakte HBO-baas Casey Bloys duidelijk dat het derde seizoen van Euphoria in 2025 zal verschijnen. Ja, dat lees je goed: 2025. Nog dik anderhalf jaar wachten, dus.

Het overlijden van Angus Cloud

Dat de show langer op zich laat wachten, is totaal begrijpelijk. De cast en crew van Euphoria kregen dit jaar te maken met een groot verlies. Op 31 juli overleed de 25-jarig acteur Angus Cloud, die al twee seizoenen lang de rol van de geliefde Fezco speelde.

De familie van Angus komt met het schokkende nieuws: “Met een zwaar hart vertellen wij dat we afscheid hebben moeten nemen van een geweldig persoon vandaag. Als artiest, als een vriend, als broer en als zon.. Angus was zo speciaal voor ons allemaal. Onze enige troost is het idee dat Angus herenigd is met zijn vader, zijn grootste vriend.”

De medespelers van Angus deelden in de opvolgende weken lieve berichten waarin ze hun collega en goede vriend herdachten.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

Hoe het verhaal van seizoen 3 eruit gaan zien, is nog onbekend. Wel hintte actrice/producer Zendaya op een sprong in de tijd. “I think it’ll be exciting to explore the characters out of high school. I want to see what Rue looks like in her sobriety journey, how chaotic that might look,” legt Zendaya uit. “But also with all the characters, in the sense where they’re trying to figure out what to do with their lives when high school is over and what kind of people they want to be. ”

Oké, de personages in een volwassener leven dus. Wij zijn benieuwd en wachten het rustig af. Heel rustig … tot 2025.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.