Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Beyoncé op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van queen Beyoncé.

Beyoncé ziet er altijd fit en fierce uit – en dat terwijl ze in meerdere interviews heeft laten weten dat in shape zijn haar niet aan komt waaien. Ze moet er écht voor werken. Wat dat voor de zangeres inhoudt, lees je in haar onderstaande food diary.

Dit eet Beyoncé op een dag

Spoiler: Bey’s favoriete maaltijd is gewoon pizza en dat staat dus ook in het onderstaande lijstje. We love her.

Ontbijt

Beyoncé laat weten dat ze altijd ontbijt. Het ontbijt is volgens haar de perfecte manier om genoeg energie te krijgen om haar drukke dagen door te komen. Favorieten zijn roerei, een groentesmoothie of ontbijtgranen met magere melk.

Lunch

Een typisch lunch gerecht voor Beyoncé is groenten met vis. Dat betekent echter niet dat ze de koolhydraten laat staan, want op haar Instagram-feed laat de zangeres zien dat ze ook gek is op quinoa, pitabroodjes en zelfs een frietje hier en daar. Deze foto waar Beyoncé geniet van In-N-Out frietjes komt uit 2013, maar is nog steeds online te bewonderen.

Dit verdient Beyoncé per minuut

Naast het eten van gezonde maaltijden waar groentes centraal staan, drinkt Beyoncé ook veel water met citroen. We lezen hier dat de zangeres mikt op 1 gallon water per dag – dat is maar liefst 3,7 liter!

Avondeten

Op normale avonden staan er ook ‘s avonds een portie groenten met een bron van proteïne op het menu. Denk aan kip, vis of mager vlees.

Eet queen Bey dan echt alleen maar gezond? Nee hoor – op zondag staat er vaak pizza op het menu. Pizza is Beyoncé’s guilty pleasure food en daar geniet ze echt van. Aan People liet ze eerder al weten dat haar perfecte zondag er zo uitziet: “No work, not even a discussion about work; lunch at my favorite pizzeria; having a glass of red wine; and watching Game of Thrones.” Daar kunnen we ons hélemaal in vinden.

Snacks

Ook eet de zangeres de hele dag door een aantal snacks. Denk aan een eiwitreep met fruit (banaan is een favoriet), of een handje popcorn.

Hopelijk heb je flink wat inspiratie opgedaan van het eetdagboek van Beyoncé. Benieuwd naar de food diary van andere celebrities? Check hier de what I eat in a day van RihannaKylie Jenner en Victoria Beckham.

Food diary: dit eet Meghan Markle op een dag

EatingWellSHAPEPeople

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.