Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Body & Mind 14 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Chrishell Stause van Selling Sunset op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Chrishell Stause, die je natuurlijk kent van Selling Sunset.

Twee jaar geleden kwam het eerste seizoen van Selling Sunset op Netflix en we kunnen ons geen leven meer zonder deze drama voorstellen. Een optrekje in het zonnige Los Angeles? Wij willen het. De drama tussen alle makelaars van de Oppenheim Group? Oh yes, heerlijk om te volgen.

Chrishell Stause is één van de makelaars en ze ziet er áltijd goed uit. Hoe dóét ze dat toch? In dit artikel vertellen we je alles over wat ze eet.

Wat eet Chrishell Stause van Selling Sunset?

Ontbijt

Chrishell begint elke dag standaard met een grote kop koffie. Ook houdt ze van ontbijten met eieren, het liefst met cheddar kaas en peper. En als ze te druk is om ‘s morgens in de keuken te staan, dan eet ze het liefst een banaan met pindakaas of een eiwitreep. Ontbijt overslaan doet ze (gelukkig) nooit.

Lunch

Rond het middaguur eet ze een bord vol groenten en vis. Het liefst gaat ze voor een bord vol broccoli, wortels en mais. Tussendoor eet Chrishell ook nog vaak fruit. Mango, aardbeien, bosbessen, bananen en appels zijn favoriet.

Diner

Op het bord van Chrishell Strause zal je geen vlees vinden, al noemt ze zichzelf niet per se een vegetariër. “I was a vegetarian for so many years, but I don’t put a label on it now,” legt ze uit in dit artikel. “I try not to eat meat, but I’m not saying that I’m vegetarian or vegan. I love animals, so I try and eat with a conscience.”

Wat er dan wél op het menu staat? Ze zorgt er in elk geval altijd voor dat er een bevroren lasagne in haar vriezer ligt, zodat ze altijd een gezonde maaltijd kan pakken als ze het druk heeft. Als ze meer tijd heeft om te eten, dan houdt ze ervan om sushi of pizza te halen.

Snacks

Chrishell is gék op toetjes (wie niet?!) en ze neemt dan ook altijd een dessert als ze uit eten gaat. Er zijn twee desserts die ze altijd bestelt als ze op het menu staan: strawberry shortcake en pineapple upside down cake. We kunnen dus wel stellen dat Chrishell van zoete, fruitige toetjes houdt.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Chrishell Stause? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerHailey Bieber en Beyoncé.

5 x de lekkerste cafeïne vrije koffie zodat je kan blijven genieten van een bakkie pleur

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.