Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Kendall Jenner op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Kendall Jenner.

Kendall Jenner is model, realityster, eigenaar van een kledingmerk… en ze heeft zo’n 250 miljoen (!) volgers op Instagram. We kunnen dus wel stellen dat Kendall een enorm druk leven heeft. Wat eet de realityster op een dag om de gehele dag genoeg energie te hebben, en tegelijkertijd zo goed in shape te blijven?

Dit een Kendall Jenner op een dag

Ontbijt

Kendall is #teambreakfast. Het liefst eet ze ‘s morgens een groot ontbijt, omdat ze het de belangrijkste maaltijd van de dag vindt. De realityster gaat vaak voor een grote kom havermout, en eet daarbij nog wat eieren en avocado. Zo krijgt ze al een flinke portie eiwitten, mineralen en vetten binnen, waardoor ze genoeg energie heeft voor haar meetings, fotoshoots en alles wat ze verder op een dag doet.

Daarnaast drinkt Kendall Jenner de hele dag door thee. Ze gaat voor een groene thee met citroensmaak, rozenbottelzaadjes en citroengras.

Lunch

Omdat Kendall zo’n druk leven heeft, maakt ze niet veel tijd vrij voor een uitgebreide lunch. Ze vertelde aan Harper’s Bazaar: “Most of the time lunch is really quick. I typically eat lean chicken and brown rice, and I am always snacking on raw veggies with dip and hummus.”

In Keeping Up With The Kardashians zien we Kendall ook vaak een salade eten bij Health Nut. Volgens Glamour bestelt Kendall vaak een Deluxe salade met sla, mozzarella, zonnebloempitten, wortel en komkommer. En over komkommer gesproken: heb je deze video waar Kendall een komkommer snijdt al gezien? Laten we zeggen dat mommy Kris vergeten is om de basics van koken aan haar dochter uit te leggen..

Diner

In hetzelfde Harper’s Bazaar interview laat Kendall weten dat ze graag pasta, sushi en pizza eet. Ze eet minimaal twee keer per week met vriendinnen, omdat ze dat zo gezellig vindt en haar mood daar flink van opknapt. Ook eet ze zo’n twee keer per week haar favoriete zoete snack: frozen yoghurt.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Kendall Jenner? Check hier de what I eat in a day van (half)zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.