Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Food 15 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Kylie Jenner op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspirate voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag trappen we onze Food diary-rubriek af met queen Kylie Jenner.

Als er iets is waar Kylie gek op is, dan is het eten. “If there was a face of hangry, it would be me,” vertelt ze in een Food Diaries video van Harper’s BAZAAR. In de video laat Kylie precies weten wat ze op een dag eet en eerlijk, het klinkt allemaal super lekker én makkelijk om thuis ook te maken.

Dit eet Kylie Jenner op een dag

Direct na het opstaan

Direct als Kylie opstaat drinkt ze een glas bone broth. In het Nederlands klinkt dat niet echt verleidelijk: bottenbouillon. Toch lijken er veel gezondheidsvoordelen aan bone broth te zitten, want over de hele dag drinkt Kylie twee grote bekers weg. Hier vind je een recept om zelf te maken.

Wat Kylie ook graag ‘s morgens drinkt, is selderijsap. Kylie heeft een hele la in de koelkast vol met selderij, zodat ze altijd een vers sapje kan persen. Daarnaast drinkt Kylie zowel koffie als een thee. Ze geeft in de video aan dat ze de laatste tijd wat minder koffie drinkt. Qua theesmaak is ze gek op perzik thee. Haar bestelling bij de Starbucks? Een vanilla iced latte met havermelk.

Ontbijt

Kylie ontbijt meestal met haar dochtertje Stormi. Vaak staat er fruit, kalkoenbacon en bagels op het menu. Cute: het schijnt dat kleine Stormi zelfs droomt over bagels.

Shay Mitchell verloor een tand toen ze een bagel at en hoe dan?

Lunch

Kylie houdt er niet van om elke dag hetzelfde te lunchen, maar citroenkip en groenten vindt ze heerlijk. Soms maakt ze taco’s of een steak burrito. Waar ze ook gek op is, zijn de salades van saladebar Heath Nut. Favoriet daar is overigens geen salade, maar een tonijn sandwich met volkorenbrood.

Avondeten

‘s Avonds koken? Dat doet Kylie gewoon zelf. En als ze geen zin heeft om te koken, dan bestelt ze het liefste sushi. “I eat sushi probably way too much,” laat ze in de video weten. Nou Kylie, wij ook.

Met deze sushi-hack van TikTok maak je de makkelijkste sushi-sandwich ooit

Wanneer ze op reis is, dan staat citroenkip met witte rijst en groenten vaak op het menu. Of een boerenkoolsalade met Jalapeños en croutons.

Cheat meals

Als cheat meal eet Kylie graag bij In-N-Out burgers. Ze vertelt dat toen ze zwanger was van Stormi, ze minstens een keer per week naar In-N-Out ging. Haar standaard order? Een dubbele cheeseburger met speciale saus en uien, doorgebakken frietjes en Cola. Sounds goooood.

Ook vertelt Kylie over haar favoriete snacks dus take notes: Barbecue Lays chips, Chili Cheese Fritos, en extra cheesy Goldfish (we maken geen grapje). In Nederland zijn deze chipssmaken niet te koop, maar hé, noteer ze voor wanneer je naar het buitenland gaat.

Dit verdient Kylie Jenner per maand, per dag en per seconde

Harper's BAZAAR via YouTube

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.