Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 14 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Margot Robbie op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Margot Robbie.

We kennen haar natuurlijk allemaal als Harley Quinn en we kunnen niet wáchten tot haar nieuwe film Barbie (met Ryan Gosling als Ken!) in de bioscopen komt. We hebben het natuurlijk over de prachtige Margot Robbie – wat eet Margot Robbie op een dag?

Dit eet Margot Robbie op een dag

Het is vast geen verrassing dat de actrice super gezond eet om genoeg energie te hebben voor haar drukke dagen, maar is het ook lekker?

Ontbijt

Margot Robbie begint haar dag met een good old portie havermout. Daarna drinkt ze nog een smoothie waarmee ze haar weerstand sterk houdt. Want ziek worden? Daar heeft de actrice natuurlijk helemaal geen tijd voor.

Een andere bron meldt dat haar favoriete ontbijt avocado toast met bacon is. Dat is niet de eerste keer dat we dit gerecht voorbij zien komen – ook Billie Eilish is bijvoorbeeld gek op avocado’s.

Lunch

Rond het middaguur kiest Margot Robbie voor een bron van eiwitten (vaak kip of tonijn) en een flinke portie groenten. Een salade met kip is dan ook favoriet. Ook zoete aardappel staat vaak op het menu, al is dat soms ook bij het avondeten.

Diner

Over het avondeten gesproken: wat eet de actrice ‘s avonds het liefst? Over het algemeen houdt de actrice het op clean eten. Net als bij haar lunch staan eiwitten, groenten en een portie volkoren koolhydraten centraal.

Maar het is ook geen geheim dat Margot Robbie af en toe van een vette burger houdt. Haar favoriet is de Truffle Deluxe Burger en het water loopt ons bij het typen van deze zin al in de mond.

Snacks

Als Margot Robbie zich voorbereidt op een belangrijke filmrol, zijn er een aantal dingen die ze liever niet eet: verzadigde vetten, fast food, gesuikerde drankjes en chocolade. Haar focus ligt op die momenten vooral op ‘konijnenvoer’, zoals ze het zelf noemt. Maar heeft ze geen acteerklus in haar agenda staan? Dan kiest ze juist voor bier, wafels en chocolade. Yesss, we like.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Margot Robbie? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie Jenner, Lizzo en Victoria Beckham.

Hilarisch: zie hier hoe Kim Kardashian het shotje van Kylie Jenner uitspuugt

Hello MagazineRachael Attard

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.