Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 31 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

De ‘boy band bob’ is helemaal in en Kaia Gerber is fan

We kunnen niet meer om de bob heen. Van een shaggy variant tot een asymmetrische of wavy lookSinds je weer een afspraak kan maken bij de kapper, zien we niks anders meer. En terecht. Het is hét perfecte kapsel voor de warmere dagen. Enne, als je denkt dat je alle bobs wel hebt gehad, think again.

De ‘boy band bob’ is namelijk de hairdo voor nu.

De ‘boy band bob’

Into de bob maar wil je niet de hele meute volgen? Dan hebben we de oplossing voor je. De ‘boy band bob’ is de next big thing. En nee, daarmee zie je er niet uit alsof je in Backstreet Boys zit. Wat deze type bob kenmerkt, zijn de langere stukken aan de voorkant die precies rond de jukbeenderen vallen.

Het resultaat? Een nostalgische look die je gezicht goed uit laat komen. Het leuke aan deze look is dat je door haaraccessoires een leuke touch, zoals deze met parels, kan toevoegen.

Kort, korter, kortst

Zo’n ‘boy band bob’ kan je makkelijk onderhouden met een glossing shampoo (hallo gladde mannen) en textuurspray voor een stoere, volle look. Eerlijk is eerlijk, met zo’n spray lijkt je haar weer helemaal fresh. Alsof je net van de kapper komt. We love it.

Een bob is sowieso ideaal voor komend seizoen. Het is luchtig en stijlvol. Niet gek dat korte kapsels hot zijn. Naast de bob zien de shag, mullet én wolf cut ook veel terug. Genoeg inspiratie!

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.