Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 24 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Zanger Lewis Capaldi in shock na uitleg over Nederlands kerstliedje ‘Flappie’

Sommige liedjes zijn zó triest, dat ze je voor altijd bij blijven. Zanger Lewis Capaldi maakt op een grappige manier kennis met het Nederlandse kerstnummer ‘Flappie’. De singer-songwriter is zelf ook niet vies van veel emotie in zijn muziek, maar hij raakt naar eigen zeggen toch ‘licht getraumatiseerd’ na het horen van het Flappie-verhaal.

Lewis Capaldi in shock na horen ‘Flappie’

De 26-jarige singer-songwriter Lewis Capaldi brak door met het nummer ‘Someone You Love’ om vervolgens met zijn volgende single ‘Before You Go’ op de tweede plek in de Top 40 te eindigen. Niet slecht, toch? Gisteravond was beurt aan Lewis om op te treden in The Qube, een podium van Q-Music waar artiesten wel heel dicht op het publiek staan. Intieme sfeer, betere interacties. Tijdens het optreden van Lewis onthulde hij dat hij eerder die dag had gehoord over ‘Flappie’, het droevige kerstnummer. “They eat him for christmas dinner?!” Het publiek schreeuwt “YES!” terug. “So Flappie the happy chappy gets murdered?!” roept Lewis vol ongeloof.

Bekijk de grappige interactie hieronder:

@qmusicnl

Lewis Capaldi tries to understand the famous Dutch Christmas song ‘Flappie’. 😂🐰 #theqube #lewiscapaldi

♬ origineel geluid – Qmusic Nederland

Sad songs

Als we het toch hebben over verdrietige nummers.. zangeres Shakira brengt een nieuw nummer uit met een duidelijke sneer naar haar ex Gerard Piqué. Een break-up song is altijd een goede manier voor artiesten om over een breuk heen te komen. “Plotseling was je niet meer dezelfde, je ging bij me weg vanwege je narcisme. Je bent vergeten wat we waren, je was afstandelijk met je houding en dat vervulde mij met angst,” zingt ze. Lees hier alles over haar nieuwste nummer.

Déze Squid Game-acteur is bijna 80, maar steelt de show in Balenciaga x Adidas tracksuits

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.