Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Mentale Gezondheid 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hard gefeest tijdens ADE? Met deze tips kom jij deze week weer helemaal tot jezelf

Het was heerlijk om weer los te kunnen gaan als vanouds tijdens Amsterdam Dance Event, maar zo’n week gaat je niet in de koude kleren zitten. Grote kans dat jij vandaag brak en met weinig energie aan je werkweek begint. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje die ervoor zorgen dat je weer helemaal tot je (fitte) zelf komt.

Uitbrakken on steroids. 

ADE 2022 Recap – Het Amsterdamse nachtleven bruiste als nooit tevoren en dit waren onze highlights

Zo zorg je voor jezelf naar een heftige ADE-week

Soms is het feestje de kater waard, dus een beetje brak zijn hoort erbij. Toch is het deze week belangrijk om extra te ontprikkelen en lief te zijn voor je lichaam en geest – dit is hoe.

1. Eten waar je energie van krijgt

Een beetje extra energie is deze week geen overbodige luxe. Probeer zo min mogelijk naar de koffie of RedBull te grijpen, maar juist naar voedsel dat jouw lichaam op een natuurlijke manier voorziet van een flinke dosis power. Dingen die je deze week wil eten zijn bananen, eieren, noten, hummus, zilvervliesrijst, yoghurt en zalm.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by @pienlaathaaretenzien

2. Geef je lichaam extra rust

Heb je veel sportlessen op het programma staan? Daar wil je er misschien toch een paar van overslaan. Urenlang dansen is een workout an sich, dus deze week is het perfecte moment om juist wat vaker te gaan liggen. Kleedje en Netflix erbij, en even helemaal zen worden.

3. Ga voor een ontspannende facial

Het is weer payday en dat betekent dat we extra geld hebben om onszelf in de watten te leggen. Tot 28 oktober geniet je bij Bloy Institute in Amsterdam van een Hangover Facial, voor een gereduceerde prijs van €75.

The Fire & Ice Facial van iS Clinical blaast jouw huid weer nieuw leven in. Ideaal na een nachtje feesten. Deze facial maakt gebruik van twee maskers – namelijk een verwarmend masker en een verkoelend masker, vandaar de naam Fire & Ice. Dit is een mooie wake-up call voor de huid. Het resultaat is een frisse, stralende huid.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by BLOY Institute (@bloyinstitute)

4. Maak een spa momentje van je douche-sessie

We know, nu de gasprijzen de pan uitstijgen voelt lang douchen als een zonde. Toch is het zo’n week heerlijk om alles uit die douchebeurt te halen. Ga voor een scrub en een verzorgende douchegel en sluit af met een rijke bodylotion. Wedden dat jij je hierna weer als herboren voelt?

5. Ga naar buiten en maak je hoofd leeg

Is het lekker weer? Geniet daar dan van tijdens een wandeling, dit is goed voor lichaam én geest. Als je ook nog eens de natuur opzoekt tijdens een wandeling is het plaatje compleet, want ook de natuur heeft een kalmerende werking op de mens.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.