Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 4 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Espresso-zangeres Sabrina Carpenter komt met nieuw album: dit is wanneer

Sabrina Carpenter komt dit jaar met een nieuw album. Short n’ Sweet gaat het heten, en het verschijnt op 23 augustus. Dat maakte de zangeres bekend op sociale media.

‘I’m working laaaaaate, cuz i’m a singerrrrrrr’

Het nieuwe album van Sabrina Carpenter

Het nummer Espresso is misschien wel de grootste hit van het moment, of je nou fan bent of niet. Met dank aan TikTok, het social platform wat liedjes binnen no-time viral kan laten gaan. En na Espresso, volgen er nu heel wat andere nummers. “Dit project is heel speciaal voor mij en ik hoop dat het ook iets speciaals voor jou zal zijn”, schrijft Carpenter. Het is het zesde studioalbum van de zangeres en actrice, die lange tijd te zien was in de Disney-serie Girl Meets World.

I’m working late.. cuz i’m in love

De zangeres gaat momenteel de hele wereld over met haar tour waar ze ieders harten veroverd. Het publiek, maar ook van acteur Barry Keoghan. De 31-jarige Ierse acteur is vooral bekend uit zijn meest recente werk Saltburn, waar hij de controversiële rol van Oliver op zich neemt.

Barry is vaak aanwezig bij de shows van zijn liefje en hij kan maar niet stoppen met kijken. Ze is natuurlijk prachtig én getalenteerd, maar ze gooit er ook een hoop creatieve en vunzige teksten uit. In elke stad waar Sabrina komt bedenkt ze een leuke woordgrap met de naam van de stad en dat resulteert in heel wat leuke content. Heel TikTok staat vol met haar optredens:

@heypeybey

Nonsense outro Melbourne N3 #erastour #sabrinacarpenter #australia #melbourne #nonsense

♬ original sound – peyton

Oh en natuurlijk moest ze ook een grapje maken over de vunzige bath water scène uit Saltburn, waar Barry de hoofdrol speelt. Lekker stel, die twee.

@markaokii

Sabrina carpenter outro 🤍 #sabrinacarpenter

♬ original sound – Mark Aoki

Zie hier de eerste steamy beelden van Bridgerton seizoen 3 deel 2

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.