Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Zien! Katy Perry spreekt dochter aan vanaf het podium tijdens haar laatste concert in Las Vegas

Afgelopen weekend was Las Vegas getuige an een adembenemend moment: Katy Perry nam afscheid van haar residentie met een spetterend concert. Extra bijzonder, want het was de allereerste keer dat de wereld haar kleine Daisy te zien kreeg.

De kleine Daisy Dove deed enthousiast mee.

De allereerste publieke verschijning van Daisy Dove

De – inmiddels al drie jaar oude – dochter van Katy Perry en Orlando Bloom verscheen volledig in stijl aan de zijlijn van het podium, gekleed in een outfit die  geïnspireerd lijkt op Katy’s iconische rode paddenstoelen outfit van haar optreden bij Saturday Night Live (die Paris Hilton vorige week nog imiteerde voor Halloween), namelijk: rood met witte stippen. En dan wel met een roze koptelefoon over haar oortjes – helemaal stylish verantwoord voor een drie-jarige.

Onvoorwaardelijke moederliefde

Terwijl Katy Perry haar grootste hits zong, was ze niet alleen: ze werd aangemoedigd door de vrolijke aanwezigheid van haar dochter. Vanaf het podium sprak ze haar dochter toe: “Daisy! I love you so much. You’re my best friend, I’m so glad you’e here”. Waarna ze haar volgende nummer van het concert, I Kissed a Girl, introduceerde op een hilarische manier: “I’m gonna sing this next song and I think you know it okay? It was in 2008 and mommy was a little bit wild back then’.

De eerste beelden van Daisy Dove

Tijdens dat ze haar dochter aansprak, keerden de camera’s op haar waardoor ze in beeld te zien was. Dit was een bijzonder moment omdat Katy en Orlando proberen haar buiten de schijnwerpers te houden, niet met haar verschijnen bij publieke evenementen en geen foto’s posten van haar gezichtje. Dit was dus een uitzondering, waardoor we even konden meegenieten van hun mooie moeder-dochterband.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.