Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo zag Nicola Peltz eruit voor de vermeende plastische ingrepen

Plastische chirurgie, botox, fillers en correcties… Vooral in Hollywood kijken ze inmiddels nergens meer van op. Of dat erg is? Nee hoor. Wij zijn van mening dat iemand vooral moet doen waar diegene zich goed bij voelt en wat bij diegene past. Toch kan het soms interessant zijn om te zien wat voor een transformatie bekende mensen zijn ondergaan. Soms wordt het namelijk zo au naturel gedaan, dat we eigenlijk geen idee hadden dat er überhaupt aan iemands uiterlijk gesleuteld was.

De Transformers-actrice, Nicola Peltz, is zelf ook een flinke transformatie ondergaan.

Het jaar van Nicola Peltz

Voorgaande jaren hadden we, buiten haar acteertalent, nog niet veel van haar hadden gehoord, maar dit jaar maakte de bekendheid van actrice Nicola Peltz een spurt. Haar huwelijk met Brooklyn Beckham, de zoon van Posh Spice en haar knappe voetbal-man David,  was hét showbizz evenement van het jaar, maar dat was niet alles. De miljonairsdochter verscheen in gewaagde looks bij Paris Fashion Week, maakte publiekelijk ruzie met haar schoonmoeder, epileerde haar wenkbrauwen en is momenteel druk met het maken van haar eigen film. Langzaam maar zeker wordt haar fame dus steeds groter en zullen meer en meer mensen haar op straat herkennen. Toen we foto’s van een jongere Nicola terugzagen moesten we toch wel even drie keer kijken voor we haar herkenden.

De evolutie van Nicola

Zacht gezegd transformaties van jewelste. Oké, haar prachtige felgroene ogen herkent iedereen natuurlijk uit duizenden. Alhoewel ze er zelf nog niet veel heeft losgelaten, hebben verschillende cosmetische professionals inmiddels geclaimd dat ze operaties en behandelingen is ondergaan aan haar neus, ogen, jukbeenderen, kaaklijn en kin. Ondanks veel aan haar gezicht veranderd is, ziet ze er hartstikke natuurlijk uit.

Nicola in 2008

Een doodnormaal meisje om te zien, inclusief beugel.

Nicola Peltz voor cosmetische ingrepen in 2008
 (Photo by Michael Loccisano/FilmMagic) Getty Images

Nicola in 2010

Twee jaartjes ouder, met rechte tanden door haar beugel, geverfd haar en in de full glam voor New York Fashion Week, maar qua gezichtsvorm nog helemaal Nicola.

Nicola Peltz voor ingrepen in 2010
(Photo by Jason Kempin/Getty Images) Getty Images

De Nicola zoals wij haar nu kennen

Een verbrede kaaklijn, smallere neus, dikkere lippen, grotere ogen en weer een donkere coupe na een blond uitstapje… Er zijn veel karakteristieken in het gezicht van Nicola die een transformatie zijn ondergaan. Mooi “before” en mooi “after“.

Nicola Peltz voor en na haar cosmetische ingrepen
(Photo by Jon Kopaloff/Getty Images) Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.