Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 19 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Zin in een zomerse film? Deze Netflix-films geven je het ultieme vakantiegevoel

Of je dit jaar (eindelijk) weer een vakantie hebt geboekt naar het buitenland of deze vakantie vertoeft in de achtertuin: een zomerse film is allesbehalve mis. Vooral als je niet of kort op vakantie gaat brengt zo’n film fijne gevoelens naar boven. Zo heb je tenminste nog een beetje het idee dat je op vakantie bent, toch?

Met deze zomerse Netflix-films krijg je binnen no-time die ultimate summer feeling.

1. The Last Summer

Voor de tieners Griffin en Phoebe wordt deze zomer totaal anders dan ze hadden verwacht. Voordat ze naar de universiteit gaan genieten ze nog van hun vriendschappen, relaties, familie en herinneringen.

2. Wine Country

Vijf goede vriendinnen maken een trip naar Napa Valley waar ze de 50ste verjaardag van één van hun vriendin, Rebecca, vieren. De zomerse film bevat een flinke dosis humor én wijn.

3. Someone Great

De realistische Netflix-film Someone Great laat je achter met een lach en een traan. De drie hartsvriendinnen Jenny, Blair en Erin hebben nog een laatste avontuur in New York City om verschillende hoofdstukken van hun leven af te sluiten.

4. Girls Trip

Binnenkort kunnen we gelukkig weer genieten van een festival, en met deze zomerse film komen er weer veel fijne gevoelens omhoog die ons daaraan doen denken. Vier goede vriendinnen gaan op een reünietrip en bezoeken samen een jaarlijks groot festival.

Bingewatchen maar – Dit zijn de 8 best bekeken Netflix-series en films van oktober

5. Eat Pray Love

Na een heftige scheiding reist Liz de wereld rond om op zoek te gaan naar ware liefde, goed eten en veel spiritualiteit. Een echte klassieker, als je het ons vraagt.

6. Rip Tide

Nadat een gênante video van haar viraal is gegaan, besluit een model uit New York te ontsnappen aan het echte leven en haar tante in Australië op te zoeken.

7. Sex and The City The Movie

De vier trouwe vriendinnen zoeken de rust van het leven op en genieten van een vakantie in Abu Dhabi. De vrouwen krijgen niet alleen een boost als het gaat om de cultuur, ook hun libido stijgt flink omhoog.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.