Anne Smits
Anne Smits Fashion 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De lente komt eraan: dit zonnebrillenmerk móét je kennen

Er is een zonnige week in aankomst en we can’t wait. De winter heeft wat ons betreft lang genoeg geduurd, en het is tijd voor wat warmte en vitamine d. Zolang we het goede weer manifesteren en ons alvast bezig gaan houden met het uitbreiden van onze zonnebrillencollectie, is de lente daar voordat we het weten. Dus ben jij nog op zoek naar een kwalitatief goede zonnebril die niet oploopt tot in de honderden euro’s? Dan ben je in dit artikel bij het juiste adres. Maak kennis met zonnebrillenmerk: Le Specs.

En deze sterren lopen er al mee

Le Specs

Niet alleen wij zijn fan, ook Justin Bieber is al een aantal keer gespot terwijl hij flaneerde in de DOTCOM-bril van Le Specs. En deze variant valt niet in de prijsklasse van de Chanels en Gucci’s. Je koopt ‘m (al) voor €80,00.

Modieus en tijdloos

Het Australische zonnebrillenmerk heeft naast het montuur van Justin, nog een hele hoop andere modellen. Zo zijn de zonnebrillen uit de collectie van Le Specs zowel modieus als tijdloos en ook nog goed betaalbaar. Bijna alle modellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en de prijzen variëren tussen de €35 en €150.

Wij zetten een paar van de mooiste uit de collectie voor jou op een rijtje.

Le Specs OH DAMN! – €65,00

Le Specs SLAPTRASH – €75,00

Le Specs WORK IT! – €65,00

Le Specs MORE JOY EDITION I – €65,00

Deze celebrities dragen de brillen al

Niet alleen Justin Bieber, maar ook een aantal andere celebrities zijn fan van de zonnebrillen. Zo zijn ook Rihanna en Madonna al in de montuurtjes van Le Specs gespot. Voor €80,00 loop je erbij zoals Madonna hieronder op de foto. Plaats je een bestelling, dan kan het nog zo’n 1 à 2 weken duren voordat je jouw bril in huis hebt. Geen geduld? Ook Zalando verkoopt een selectie van de collectie. Dus bestel ‘m snel, want voordat je weet klopt de lente aan.

Trend alert: deze denim maxi-skirt bekend van TikTok wil je hebben

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.