Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 6 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze zonnebrillentrend gaat zomer 2021 domineren

Hoewel de zon nog even op zich laat wachten – welkom in Nederland – kunnen we niet wachten tot de zomer begint. En om je alvast voor te bereiden, presenteren wij vandaag: dé zonnebrillentrend van deze zomer. Maak je outfit binnen no-time compleet met een fashionable zonnebril.

Deze zomer is-ie groot én geel!

Zonnebrillentrend 2021: gele glazen

Het leven door een roze bril zien is verleden tijd. Deze zomer worden de glazen namelijk geel! De perfecte accessoire nu we het terras weer op mogen en langzaam maar zeker onze winterse kledingstukken inruilen voor de meer zomerse varianten.

Deze zomer zien we qua montuur twee verschillende versies: oversized (is dat ooit uit geweest?!) en vierkante monturen zijn in. En hoewel je denkt dat we dan de trends al hebben besproken, is niets minder waar. De glazen zijn namelijk niet in de kleur die je gewend bent, maar in het geel!  Of beter gezegd geel/oranje. Zo ziet dat eruit:

Hier scoor je ‘m

Leuk en aardig die inspiratie voor de nieuwste zonnebrillentrend, maar waar vind je nou de perfecte zonnebril met gele glazen? Geen zorgen, wij hebben het al voor je uitgezocht. Dit zijn onze favoriete modellen voor deze zomer:

1. Zalando – €16,99

Zalando

2. Ace & Tate – vanaf €100

Ace & Tate

3. Unisex 3 pack – €29,99

Zalando

4. Burberry – €199,95

Zalando

5. ASOS – €17,99

ASOS

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.