Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Zwarte blush is de nieuwste make-uptrend die je direct wilt proberen

We snappen wat je denkt: Zwarte blush, dat kan toch niet mooi zijn? Maar laat je vooral verassen. Deze bijzondere nieuwe make-uptrend gaat namelijk niet voor niets compleet viraal op TikTok en stiekem wil jij deze nieuwe blush na het lezen van dit artikel direct proberen.

Wij zijn compleet obsessed.

TikTok-trends

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op TikTok te vinden. Doordat het platform maandelijks meer dan 689 miljoen gebruikers uit 150 verschillende landen heeft staat het platform vol met verschillende content. Er worden dagelijks namelijk meer dan 10 miljoen verschillende video’s geüpload op TikTok en dit aantal blijft elke dag stijgen.

Gebruikers hebben dan ook wekelijks hun favoriete trends op TikTok. Zo waren gebruikers compleet obsessed met de beautytrend ‘face wine’ en was Bella Hadid verantwoordelijk voor het viraal laten gaan van deze nieuwe TikTok-trend met highlighter. Natuurlijk zou TikTok TikTok niet zijn als er deze week niet weer een nieuwe trend viraal ging en die nieuwe obsessie is zwarte blush.

Body positivity: deze TikTok-trend laat zien dat hetzelfde getal op de weegschaal niet één lichaamstype representeert

Zwarte Blush

TikTok-gebruiker Youngcouture – @youngcouture – was de eerste die deze nieuwe bizarre TikTok-trend deelde met haar volgers. Deze keer is het niet zomaar een make-upproduct, maar zwarte blush. Een vrij uniek product om op je gezicht aan te brengen als je het aan ons vraagt.

Toch blijkt de kleur ontzettend mooi te zijn als Youngcouture de zwarte blush eenmaal aanbrengt op haar gezicht. Deze blush is namelijk niet zomaar een zwarte cream blush, want het product past zich aan aan je eigen huidskleur en creëert een flatterende tint. Het gaat hier om de Wet & Wild Color Icon cream blush en wij weten éen ding zeker: TikTok is obsessed.

@youngcouture Testing a Black blush! 🖤 #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupreview ♬ I Want You Back – Jackson 5

Reacties

Gebruikers reageren namelijk massaal op de video van Youngcouture. Zo schrijft een volger: “Omg so beautiful 😍.” Andere volgers schrijven: “So surprised by the results 😳”, “i think this would look beautiful on deep skin!” en “Need. Immediately.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.