Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 11 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Iedereen gebruikt brow gel: dit zijn de vijf beste op de markt

Bij een goede make-up look kunnen aangezette wenkbrauwen natuurlijk niet ontbreken. Je wenkbrauwen maken een look af en daarom is het wel zo fijn als ze de hele dag goed zitten. Toch kan het lastig zijn om hier een goede wenkbrauwgel voor te vinden. Wij zetten onze favorieten op een rij.

Dankzij deze fijne producten staan je wenkbrauwhaartjes aan het einde van de dag nog steeds omhoog.

De beste brow gels

De een is langer bezig met haar wenkbrauwen dan een ander. Wanneer jij even niet zoveel tijd hebt, is een brow gel ideaal om er toch uit te zien alsof er veel tijd aan je wenkbrauwen is besteed, ook al is dit niet het geval.

Een wenkbrauwgel, zoals de naam al zegt, is een gel voor je wenkbrauwen. Hierdoor blijven alle haartjes op zijn plek zitten en zullen je wenkbrauwen er de hele dag goed uitzien. Dit zijn de beste op de markt.

Anastasia – Brow Freeze

Deze Brow Freeze van Anastasia is perfect om je wenkbrauwen de hele dag goed op zijn plek te houden. Het is een wat dikkere substantie dan andere brow gels, waardoor het stroever is om aan te brengen, maar je wél veel langer resultaat hebt.

Beste brow gel
Douglas

Benefit – Brow Collection Gimme Brow+

Een ander fijn product om je wenkbrauwen mee te doen, is deze wenkbrauwgel van Benefit. Deze is ideaal voor wanneer je snel je wenkbrauwen wilt doen, want er zit ook nog eens een kleurtje aan waardoor het lijkt alsof jij je wenkbrauwen hebt bijgetekend.

Beste brow gel (1)
Douglas

NYX – The Brow Glue

Op zoek naar een goedkope wenkbrauwgel? Dan is deze van NYX perfect voor jou. Het heeft een kleine verpakking waardoor je de gel ook nog eens makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je hebt dit product is een transparante kleur maar ook in verschillende bruine tinten.

Beste brow gel (2)
Douglas

Bobbi Brown – Natural Brow Shaper

Een andere transparante wenkbrauwgel die je haartjes goed op zijn plek houdt, is deze Brow Shaper van Bobbi Brown. Deze is makkelijk aan te brengen over je wenkbrauwpotlood heen, dit maakt de gel extra fijn.

Beste brow gel (3)
Douglas

Schwarzkopf – Got2b Glued Styling Gel 

Een gel die we veel voorbij zien komen op TikTok die erg goed moet werken voor je wenkbrauwen is de Styling Gel van Schwarzkopf. De gel is officieel niet voor je wenkbrauwen, maar zou als één van de beste moeten werken voor je wenkbrauwen. Je brengt het hetzelfde aan als bij de andere gels, je hebt dus verder alleen een wenkbrauw spoolie nodig. De gel is bij bijna elke drogist verkrijgbaar.

@grlwrednails

Reply to @kaja_krog this is just how I do it, I’ve seen people apply it right on the spoolie but this works better for my eyebrows

♬ origineel geluid – hanna

Hars jij je wenkbrauwen? Dan wil je dit echt even lezen over ingegroeide haartjes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.