Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Adele deelt een spannende teaser van haar nieuwste muziekvideo ‘Oh My God’ en wij kunnen niet meer wachten

Adele is weer helemaal terug van weggeweest. Dit bewijst ze niet alleen met haar nieuwste album, maar ook op haar Instagram-account. Ze plaatst namelijk regelmatig geweldige foto’s van zichzelf and we are here for it. Nu heeft de zangeres ook een teaser video van haar nieuwste muziekvideo voor ‘Oh My God’ gedeeld op Instagram en fans gaan op Twitter compleet los.

De teaser doet z’n werk: wij kunnen niet meer wachten.

Adele

Zoals we allemaal weten heeft Adele eind 2021 na zes jaar eindelijk weer een nieuw album uitgebracht. ’30’ was direct een succes en we hadden natuurlijk niets anders verwacht. Fans gingen dezelfde dag nog los op Twitter en deelden de leukste memes die precies vertelden wat wel allemaal dachten tijdens het luisteren van het nieuwe album van Adele.

Niet alleen op het gebied van muziek gaat het geweldig met Adele. Ze heeft namelijk ook een nieuwe vriend en ze onthult steeds meer over haar relatie. Ook onthult de zangeres steeds meer over haar persoonlijke leven. Zo weten we bijvoorbeeld dat Adele haar eigen Instagram-wachtwoord niet weet en heeft de 33-jarige zangeres onthult dat het nummer ‘Hello’ voor haar jongere zelf is geschreven.

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het luisteren naar ’30’ van Adele

‘Oh My God’

Nu gaan fans opnieuw compleet los door de zangeres en dit keer heeft het alles te maken met het nummer ‘Oh My God’. Adele heeft op haar Instagram-account namelijk een teaser-video geplaatst van de single. Deze video plaatste ze op 6 januari met de caption: “Rested and Re-Set! Feeling ready for 2022, there’s so much coming, I’m excited for you all to see it x.”

In de video zien we een korte clip van de zangeres die voor een ronde lamp staat. Helaas is de video te kort om te zien waar de muziekvideo precies over gaat, maar gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. Twee dagen later plaatste Adele namelijk een prachtige foto van zichzelf in een rode jurk met een appel in haar hand. In de caption van het bericht vertelt de zangeres ons dat we haar nieuwste muziekvideo op 12 januari kunnen verwachten.

Adele onthult hoe ze haar nieuwe vriend Rich Paul heeft ontmoet

Twitter

Twitter staat vol reacties op deze teaser. We kunnen namelijk al een langere tijd genieten van het heerlijke nummer en daar zal vanaf aankomende woensdag een videoclip bijkomen. Zo schrijft een fan: “Oh my god is getting a music video >>>>>> #Adele” en andere fans schrijven: “OH MY GOD WAIT A MINUTE- ADELE????”, “oh my god is going to be adele’s best music video, if not the best then second best FOR SURE!!!” en “Adele stans after Oh My God preview.”

Wij kunnen net als alle fans niet wachten tot de muziekvideo van ‘Oh My God’ uitkomt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.