Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

TikTokkers zijn er heilig van overtuigd dat Kylie Jenner nu echt bevallen is en dit zijn de aanwijzingen

De Kardashian-Jenners zijn de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Toch is er één familielid waar de focus vooral op ligt en dat is Kylie Jenner. Iedereen vraagt zich namelijk af of de 24-jarige realityster inmiddels al bevallen is. Fans op TikTok lijken er in ieder geval heilig van overtuigd te zijn dat de baby van Jenner al geboren is en ze delen hun theorieën massaal in TikTok-video’s.

Wij zetten al het bewijs voor je op een rij.

Kylie Jenner zwanger

“Wanneer is Kylie Jenner uitgerekend?” Dat is de grote vraag waar iedereen nu mee rondloopt. Zoals we allemaal weten is de Kylie Cosmetics-oprichtster al weer een tijdje zwanger en ja.. die baby moet er ook ooit uit. Voordat Kylie het nieuws zelf bekend had gemaakt, waren er al fans die vermoedden dat de realityster zwanger was.

Niet veel later plaatste Kylie Jenner de officiële aankondiging van haar zwangerschap op Instagram met een lieve video. Fans hadden dus al die tijd gelijk en nu hebben ze opnieuw een theorie over de zwangerschap van Kylie Jenner. Ze denken namelijk allemaal dat Kylie al bevallen is van haar tweede kindje en ze delen hun bewijs massaal op TikTok.

@emilycschwartz

Some say I have no life. I agree. 💅🏻 #greenscreen #kyliejenner #kardashians

♬ original sound – Emily

Kourtney Kardashian haalt keihard uit na reactie van fan op Instagram

Bevallen

Zoals we allemaal weten zou het niet de eerste keer zijn dat Kylie Jenner iets over haar zwangerschap geheim houdt. Kylie stond namelijk in 2017 bekend om het verbergen van haar zwangerschap, want ze bevestigde het pas toen ze al was bevallen. Hoewel Kylie veel minder geheimzinnig deed over deze zwangerschap, bevestigde ze het nieuws pas in september, nadat fans hardcore begonnen te speculeren. Nu denken fans opnieuw informatie te hebben, want Kylie Jenner werd op 2 januari gezien toen ze uit een privéjet stapte. Op de foto’s is te zien dat lijfwachten Kylie met dekens proberen te verbergen en TikTok-gebruiker Emily – @emilycschwartz – analyseert de hele situatie in haar TikTok-video.

Zo zegt ze dat de silhouet onder de deken er erg vreemd uitziet en vertelt ze dat het überhaupt raar is dat Kylie Jenner vloog. Zoals Emily aangeeft, wordt het tijdens een normale gezonde zwangerschap als veilig beschouwd om tot 36 weken te vliegen. Aangezien we denken te weten wat de zwangerschapstijdlijn van Kylie Jenner is, lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat Kylie zelf zou willen vliegen als het risico op complicaties zou kunnen opleveren. Emily’s theorie is dan ook dat er geen risico op complicatie is, omdat Kylie al is bevallen.

@emilycschwartz

Did Kylie Have the Baby?? 🤰👶 #kyliejenner #KUWTK #krisjenner #thekardashians #popculture

♬ original sound – Emily

Khloé Kardashian haalt uit naar een fan die beweert dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zijn

Realityserie

In een vervolg op de TikTok-video die Emily deelde plaatste de TikTok-gebruiken nog een video met bewijs. Dit keer heeft het alles te maken met de Keeping Up With the Kardashians-reünie die werd georganiseerd door Andy Cohen. Deze special werd namelijk op 17 juni uitgezonden en Emily wijst erop dat deze special op 23 april is opgenomen. Als bewijs verwijst ze naar een video van Andy die op 24 april op het Instagram-account van de realityserie werd geplaatst.

Tijdens de reünie nam de hele familie een shot van de tequila van Kendall Jenner en Emily wijst erop dat Kylie Jenner zich wegdraaide van de camera toen ze een slok van de drank nam. Hierdoor lijkt het erop alsof ze meedeed, maar eigenlijk dronk Kylie helemaal niet. Dit bewijst volgens Emily dat Kylie al wist dat ze zwanger was op 23 april! Wat betekend dat Kylie rond december 2021 was uitgerekend.

@emilycschwartz

Reply to @roseeravelo ON THE RECORD: Kylie Had Her Baby 👀🤰👶 #kyliejenner #thekardashians #KUWTK #popculture

♬ original sound – Emily

Volgens TikTok is dit dé dubbelganger van Kylie Jenner

Nagels

De nagels van Kylie zijn het laatste bewijs en dit zorgt ervoor dat de cirkel weer rond is. Op 28 december deelde de nagelstyliste Lisa Kon een foto van een klassieke French-tip manicure die ze bij Kylie heeft gemaakt. Nu hebben sommige fans het gevoel dat Kylie’s nagels een geheime aanwijzing zijn over haar zwangerschap.

Dit denken ze omdat de manicure die Lisa Kon in december bij Kylie Jenner maakte aanzienlijk korter is dan haar gewoonlijke nagels. Dit zou daarom een teken kunnen zijn dat de baby er al is. Luiers verschonen met lange nagels is nou eenmaal best lastig.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Het duurde natuurlijk niet lang voordat Kylie Jenner zelf een reactie gaf op deze geruchten. Ze plaatste in het nieuwe jaar namelijk een foto van haar hoogzwangere buik op Instagram. Toch lijken fans dit niet helemaal te geloven.

@emilycschwartz

Reply to @abbymendoza I, too, am woman 🥳 #kyliejenner #thekardashians #KUWTK

♬ original sound – Emily

Wat denk jij?!

Bevestigt Selena Gomez hiermee de dategeruchten met Chris Evans?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.