Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 21 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Alix Earle is de nieuwste it-girl op TikTok: iedereen heeft het over haar video’s

TikTok is een bijzondere plek. Je kunt van alles vinden.. lekkere en makkelijke recepten, tips over hoe je je haar het beste kunt krullen, grappige video’s, minivlogs en ga zo maar door. In de pandemie was TikTokker Addison Rae dé it-girl op het platform. Haar video’s werden razend snel populair en binnen de kortste keren had ze miljoenen volgers. Inmiddels leeft ze lekker van haar riante salaris en komen er hier en daar nieuwe TikTokkers de hoek om zetten. Geen dansvideo’s dit keer, maar vooral ‘get ready with me’-clips, minivlogs en herkenbare situaties doen het erg goed. De Amerikaanse Alix Earle wordt beschreven als de nieuwe Addison en men verwacht dat zij in 2023 iedereens FY-page overneemt.

Ondanks de sexy looks van de 21-jarige student vinden mensen haar video’s ook erg leuk om te zien. Maar why?

Wie is Alix Earle?

De blonde Alix is een senior op de University van Miami, maar komt zelf uit New Jersey. Her “Get Ready with Me”-video’s zorgden voor haar fanbase, mensen vinden haar persoonlijkheid erg leuk en relatable, maar ‘t komt vast ook door haar knappe koppie. Qua liefdesleven zat het goed, tot twee dagen geleden. Ze ging namelijk met de 28-jarige Tyler Wade, een speler bij The New York Yankees.

@alixearle

Not me shaking & sweating @Selena Gomez @Rare Beauty

♬ original sound – alix earle

Wat vinden mensen dan zo leuk aan haar content? Nou, ten eerste leeft ze een beetje het ‘perfecte leven’, in de ogen van velen. Ze heeft aardig wat geld, ze heeft een volle kast met designeritems, maakt haar studie gewoon af, is knap, gaat op veel perstrips, krijgt veel gratis dingen en heeft heel veel leuke roommates en vriendinnen. Ze leeft de American dream, helemaal volgens veel Amerikaanse tieners.

@alixearle

So sorry @Rare Beauty

♬ original sound – alix earle

Daarnaast laat ze ook vaak ‘echte situaties’ zien, zoals geen make-up, slechte dagen of rommelige kamers – ze mag dan wel veel hebben, ze blijft ook realistisch. That’s why people like her.

@alixearle

Anything to get to the Santa bar crawl #grwm #cabo #santabarcrawl

♬ original sound – alix earle

Veel volgers erbij

Alix zit momenteel op 1.9 TikTok-volgers, maar dat waren er vorige week zo’n 400.000 minder. We zijn benieuwd wat het volgende jaar voor Alix gaat brengen, want zo te zien zit ze op de goede weg.

Deze jeans wordt door TikTok en Instagram verkozen als dé modetrend voor lente en zomer 2021

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.