Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 13 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Alles wat je moet weten over het derde seizoen van The White Lotus

De wereld is obsessed met  HBO-serie The White Lotus. Tot grote blijdschap van vele fans is er nu al een derde seizoen van de hitserie aangekondigd. Dit is alles wat we weten over de volgende vakantie in het fictieve resort.

Mike White (de bedenker van de serie) heeft al héél wat ideeën voor een derde seizoen.

Alles wat je wilt weten over The White Lotus seizoen 3…

Waar het eerste seizoen van The White Lotus zich afspeelde op een tropisch resort in Hawaii, speelt het tweede seizoen zich af op een resort in Sicilië, Italië. Het verhaal gaat over een compleet nieuw reisgezelschap, behalve het personage van Jennifer Coolidge en Jon Gries, ook wel Tanya en Greg. Ondanks dat het verhaal over een vernieuwde cast gaat, zijn er grote gelijkenissen te vinden in het eerste en tweede seizoen. Zo beginnen beide seizoenen als een fijn en gezellig vakantie-verhaal, tot het een naar het andere probleem zich voordoet en het van kwaad tot erger verloopt. Spoiler alert: met de ontdekking van een dood lichaam tot resultaat. Wat zouden de makers van The White Lotus voor het derde seizoen in petto hebben?

Verrassende thema’s

Waar het eerste seizoen in het teken stond van geld, draaide het tweede seizoen vooral om seks. Bij een interview verklapte de maker, Mike White, dat hij ook voor het derde seizoen een specifiek thema zal krijgen. Hij kon nog niks bevestigen, maar gaf wel aan dat hij graag een humoristische kijk op de dood en de oosterse kijk op religie en spiritualiteit zou willen belichten.

Van Hawaii, naar Sicilië, naar Azie?

White, de maker van het moord-mysterie, heeft al aangegeven dat hij ook voor dit nieuwste seizoen op zoek is naar een nieuwe locatie. In een interview hintte hij al op Azië.

De cast van seizoen 3

Aangezien Jennifer Coolidge samen met Jon Gries de enige personages waren die in het zowel het eerste als het tweede seizoen verschenen, is de kans groot dat ze ook in het derde seizoen een rol zullen krijgen. De Mike White heeft al bevestigd dat dit hem fantastisch zou lijken omdat Jennifer een vriendin van hem is en omdat iedereen haar geweldig vind in de eerste twee seizoenen. Toch geeft hij ook aan dat er nog veel meer leuke acteurs zijn met wie hij heeft gewerkt en dat nog niks zeker is. Mocht de productie onze mening waarderen: wij stemmen in ieder geval voor #teamjennifer (en wat zag ze er prachtig uit bij de Golden Globes).

De release-datum

Aangezien de verfilming van het derde seizoen nog niet is begonnen, is er ook nog niks zeker over de releasedatum. Mochten de makers een vergelijkbaar schema volgen als ze voor het eerste en tweede seizoen hanteerde, dan kunnen we een nieuw seizoen in het begin van 2024 verwachten. Nog even volhouden dus.

9 details in Glass Onion: A Knives Out Mystery die je waarschijnlijk gemist hebt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.