Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin post naaktfoto van ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin op Instagram

Inmiddels kennen we Amelia Hamlin vooral als de nieuwe liefde van Scott Disick, maar haar moeder Lisa Rinna is ook bekend door haar rol in The Real Housewives of Beverly Hills. Vorige week vertelde Lisa nog in die serie wat ze van Scott Disick vond en nu deelt Amelia Hamlin een naaktfoto van haar ouders op Instagram.

In haar Instagram Stories zien we hoe Amelia haar ouders betrapt.

Amelia Hamlin deelt foto van Lisa Rinna en Harry Hamlin

Afgelopen zaterdag deelde het 20-jarige model een foto op haar Instagram Story waarop ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin te zien waren. De twee zitten samen in een jacuzzi en volgens dochter Amelia Hamlin waren ze aan het skinny-dippen. Ze schreef bij de post, “I just found my parents skinny dipping in the hot tub and idk if Im traumatized of like if [it’s] cute.”

Instagram / @ameliagray

De dag ervoor postte Lisa zelf een foto op Instagram van haarzelf en Harry in de hottub, maar daar was te zien dat de RHOBH-ster een bikini droeg. Het is de afgelopen weken duidelijk geworden dat Amelia Hamlin en haar ouders niet helemaal op één lijn liggen. Moeder Lisa Rinna heeft al meerdere keren kenbaar gemaakt dat ze niet tevreden is met haar nieuwe schoonzoon Scott Disick, die achttien jaar ouder is dan haar dochter.

Amelia Hamlin post Instagram Story over haar nieuwe liefde Scott Disick

Relatie met Scott Disick

Tijdens een recente aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills, deelde Lisa meer over de relatie van Amelia’s zus Delilah Hamlin, die een relatie heeft met Eyal Booker uit Love Island. Vader Harry zou groot fan zijn van Eyal en zou zelfs willen dat de twee gaan trouwen. Volgens moeder Lisa was dat niet het geval bij Amelia Hamlin en Scott Disick, waar ze over zei: “I can’t say the same for Amelia at this point now.”

Ook had ze direct een goede vervanger voor Scott Disick in gedachten, “Like, why can’t it be Harry Styles? Why the f–k is it Scott Disick?” De volgende dag postte Paper Magazine een foto van Amelia met de tekst, “We support you @ameliagray.” Amelia reageerde toen, “ugh, love the support,” met verschillende emoji’s.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.