Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam in tijdens Koningsdag? Dit zijn de leukste feestjes om de verjaardag van Willem te vieren

De eerste zonnestralen breken door en dat komt mooi uit, want de verjaardag van onze Willem staat voor de deur. Op donderdag 27 april vieren we onze koning massaal en veel van ons doen dat in Amsterdam. Nog geen concrete plannen gemaakt voor Koningsdag? Wij zetten de leukste feestjes in de hoofdstad op een rij.

Waar je ook bent, het wordt gegarandeerd feest.

Dit zijn de leukste feestjes in Amsterdam tijdens Koningsdag

Om eindeloos rondjeslopen te voorkomen, kan je alvast met je vrienden afpreken om naar een van deze feestjes te gaan. Scheelt een hoop gedoe.

Koning Nieges | Café Restaurant Nieges

Ontwijk de drukte van de binnenstad en breng je Koningsdag door bij het legendarische feestje van Café Restaurant Nieges. Samen met Oliva en Baskèts geeft het restaurant een gezellig feest, dat doorgaat tot drie uur ‘s nachts. Entree is gratis, maar vol is vol, dus kom vooral op tijd.

Geroezemoes | Café de Jonge Wees

We kennen Geroezemoes van de avonden in de Chin Chin Club. Op 27 april pakken ze het anders aan en gaan ze (deels) de straat op met hun feestje in hartje Jordaan. Als jij met je vrienden de stad ingaat, ga dan zeker even langs bij Café de Jonge Wees.

King’s Day Outdoor Festival | Lofi

Goed nieuws: de Courtyard van Lofi gaat weer open tijdens Koningsdag. Nog beter nieuws: Hunee draait die dag. De tickets bestel je op de site van Lofi voor een schappelijke €27.

Loveland van Oranje | Meerpark

Als jij geen zin hebt in meezingers in de binnenstad, dan kan je het bij Loveland van Oranje totaal anders aanpakken. Vanaf 11:00 verandert het Meerpark in een technowalhalla, met onder andere Amelie Lens, FJAAK, Joris Voorn en Franky Rizardo op de line up. De laatste tickets zijn nu in de verkoop, dus wacht vooral niet te lang met bestellen.

Pllek Koningsdag | Pllek

Met je voeten in het zand de verjaardag van Willem vieren? Dat doe je bij Pllek in Amsterdam-Noord. Om 12:00 begint het feestje op het strand, waarna je nog door kan naar het avondfeestje in De Schietclub. Klinkt als een prima Koningsdag, toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.