Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 23 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze sieraden zaten in de goodiebags van Kathy Hiltons 65ste verjaardag

De zusjes Nicky en Paris Hilton hebben groots uitgepakt bij het organiseren van de verjaardag van hun 65-jarige moeder, Kathy Hilton. Er waren veel grote sterren aanwezig, waaronder veel celebrity vrienden van de familie. Buiten het prachtige en luxe feest om, gingen de genodigden zelfs weg met goedgevulde goodiebag.

De Hiltons hebben een reputatie hoog te houden.

De verjaardag van Kathy Hilton

Het feest werd gehouden in het huis van Kathy en Rick Hilton, gevestigd in Bel Air. Heel het huis was mooi versierd in het thema garden chique. Zo waren er door het hele huis luxe geurkaarsen geplaatst en veel kleurrijke bloemboeketten.

In één van de vele kamers in het huis werd het luxe diner georganiseerd. Er stonden meerdere tafels in een cozy setting die prachtig gedecoreerd waren met bloemen en kaarsen. Er werd gekookt door de privéchef van Kathy, er was onder andere biefstuk en Kaviaar. Er is niet bepaald een dresscode dat naar voren komt in de foto’s, maar de meeste hadden een licht roze/pastel outfit aan. Bekijk hier de foto’s van Kathy Hilton haar verjaardag

Anna Zuckerman grijpmachine

De echte eyecatcher van het evenement was toch wel echt de Anna Zuckerman grijpmachine. In de hal stond een prachtig versierde grijpmachine met daarin allemaal teddybeertjes. Maar dit waren niet zomaar beertjes, deze beertjes hadden sieraden van Anna Zuckerman om. Ze waren dus al snel honderden euro’s waard. Ze konden tijdens het feest proberen één van deze beertjes te bemachtigen.

De giftbags

Anna Zuckerman is een juwelier die zich voornamelijk richt op diamanten in sieraden. Een sierraad kost hier al snel boven de 200 euro, met uitschieters oplopend tot 1000 euro. Was het je uiteindelijk niet gelukt om een beertje te kunnen grijpen in de luxe grijpmachine? Niet getreurd, de Hiltons hadden namelijk vooraf al allemaal rosé kleurige en met glitter versierde giftbags samen gesteld. In deze giftbag zat een beertje met een aantal sieraden, die ook in de grijpmachine zaten. Iedereen ging dus naar huis met een teddybeer ter waarde van minimaal 200 euro, oplopend tot misschien wel 1000 euro.

Deze celebrities waren aanwezig op de 34ste verjaardag van Taylor Swift

Kermisattracties, slijmstations en dikke goodiebags: dit is hoe de verjaardag van Kylie Jenners kinderen eruit zag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.