Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

And Just Like That-fans zijn niet blij en zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Miranda

Hebben jullie de Sex and the City-reboot And Just Like That al gezien? We zijn al jaren Sex and the City-fans en je kan je dan ook voorstellen dat we super enthousiast waren toen we hoorden dat er een nieuwe serie aankwam. Toch zijn fans niet helemaal blij met de serie en ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Miranda.

Arme Steve… *spoileralert*

And Just Like That

In deze reboot volgen we Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes tien jaar later dan de laatste Sex and the City-film. We zien hoe ze hun leven leiden in New York als 50-jarigen en er zijn ook veel oude gezichten uit Sex and the City die we in de reboot-serie terugzien. Helaas weten we allemaal dat Samantha Jones daar niet een van is, want zij is niet teruggekeerd voor And Just Like That.

Fans lieten eerder al weten dat ze totaal niet blij zijn met de manier waarop Samantha uit de nieuwe serie is geschreven. Veel fans zeggen namelijk dat Samantha haar vriendinnen nooit zomaar zou verlaten en ook over andere personages zijn ze niet blij. Zo vinden ze dat bijvoorbeeld Miranda zich in And Just Like That ook compleet anders gedraag dan dat ze in de originele serie deed.

and just like that Sarah Jessica Parker reacties fans twitter seizoensfinale
HBO

And Just Like That: dit vindt Sarah Jessica Parker van de Sex and the City-reboot

Miranda en Steve

Zoals echte Sex and the City-fans weten hebben Miranda en Steve niet de meest makkelijke relatie gehad, maar zijn ze er wel altijd met elkaar uitgekomen. Zo ging Steve in de eerste Sex and the City-film vreemd, maar kwamen Miranda en Steve aan het eind van de film gelukkig weer bij elkaar en leek het erop dat hun relatie weer helemaal goed zat.

Nu zijn fans compleet in shock, want in And Just Like That zien we dat Miranda helemaal niet meer gelukkig is met Steve. Ze hebben geen seks meer met elkaar en in aflevering vijf zien we Miranda ook nog eens vreemd gaan met Che Diaz. Fans zijn hier dan ook helemaal niet over te spreken en ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de situatie.

Kristin Davis haalt uit naar fans die kritiek hebben op And Just Like That

Reacties

Op Twitter vragen fans zich allemaal af hoe Miranda dit Steve heeft kunnen aandoen. In de Sex and the City-films leek het stel namelijk heel gelukkig met elkaar, maar in And Just Like That is dat beeld compleet omgeslagen. Terwijl sommige kijkers dol zijn op Miranda omdat ze haar seksualiteit heeft onderzocht, zijn er veel anderen in shock en vragen ze zich af of Miranda uit Sex and the City dit werkelijk zou doen.

Zo schrijft een fan: “My thoughts on what I hear is going on in #andjustlikethat” en andere fans schrijven: “Just gotta say this man, this man right here, deserves better #andjustlikethat”, “I couldn’t help but wonder, why have they RUINED Miranda and Steve like Brooklyn Bridge meant NOTHING 🤧 #AndJustLikeThat” en “How can people ship Miranda and Che? Poor Steve! I can’t believe she’s gonna break his heart again. 🙄😢#AndJustLikeThat”

Andere Twitteraars wijzen erop hoe Miranda reageerde in Sex and the City toen ze ontdekte dat een ander personage was vreemdgegaan. Precies om die reden vertellen ze dat ze niet overtuigd zijn door de ontwikkeling van Miranda’s personage.

HBO deelt de officiële trailer van And Just Like That en dit is hoe je de serie in Nederland kijkt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.