Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Anna Dello Russo lanceert denim collectie met 7 For All Mankind

De mode-, interieur- en beautywereld loopt momenteel over van de spannende samenwerkingen en we houden ervan. Ook vandaag is er weer zo’n heerlijke samenwerking gelanceerd. Ditmaal met niemand minder dan The Queen of Fashion, Anna Dello Russo.

De onverwachtse samenwerking vormt een vereniging van totaal verschillende stijlen.

Anna Dello Russo x 7 For All Mankind

Denim merk 7 For All Mankind, dat we kennen van de jeans met perfecte pasvormen, is een samenwerking aangegaan met de Italiaanse mode-visionair Anna Dello Russo, die we kennen als Editor in Chief van de Japanse Vogue (en uiteraard haar extravagante streetstyle looks).

Luxueuze denim op extravagante wijze

Deze eigenschappen komen samen in de exclusieve capsule collectie. Het Amerikaanse 7 For All Mankind herdefinieerde rond de 00’s de traditionele manier waarop denim gedragen werd. Het populaire textiel werd voorzien van luxueuze materialen, innovatieve pasvormen en iconische stiksels. Aangezien Anna geen voorstander is van ingetogen mode (en dus ook niet snel zou gaan voor een simpele denim look) is de samenwerking een nog verdere upgrade van de denim snits.

De collectie is avant-garde, vernieuwend en is vol van onverwachtse details. Precies zoals we hadden gehoopt: De kenmerkende, meer traditionele denim stijlen hebben een shining upgrade gekregen. Zo spotten we onder andere al sexy cut-outs, verrijkt met Swarovski kristallen. Op z’n Dello Russo’s dus, lekker extravagant. Over de collectie deelde AdR het volgende:

De prijzen van de items uit de collectie zullen variëren tussen de €100 en de €800. Hierbij een kleine sneak preview.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.