Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Apple Cider Copper’ is de haarkleur van dit najaar en deze celebrities ging je voor

De herfst komt eraan en dat betekent dat nieuwe trends het straatbeeld gaan domineren. Niet alleen wat mode betreft, want ook de haren moeten eraan geloven. Er is één kleur in het specifiek die een ware trend belooft te worden, namelijk apple cider copper.

Eerder hadden we het al over de schoenentrends van dit najaar, over de herfstkleuren en over de jassen die trending worden. Maar laten we het nu eens over haar hebben.

‘Apple Cider Copper’ is de haarkleur van dit najaar

Het seizoen van de Pumpkin Spice Latte is om de hoek. Over het algemeen neigen we in de herfst naar wat meer donkere en sobere tinten, maar gelukkig brengt deze haartrend wat warmte in ons leven.

Apple cider copper is de kleur van komend seizoen en laat zich beschrijven als goudbruin met sterk rode ondertonen. Waar het hebben van een warme gloed in je haar een paar jaar geleden nog not done was (hi, zilvershampoo), omarmen we nu juist de gloeiende lokken. Sterker nog, we verven ons haar om ze te krijgen.

Deze haarkleur verschuift de gedurfde kopertint die we de afgelopen twee jaar overal zagen naar een meer gedempt koper. Mocht je het spannend vinden om ‘rood’ te gaan, dan is dit een veilig begin.

Deze celebrities gaan voor warme lokken

Net als alle andere trends, begint ook deze trend met een aantal celebrities die het goede voorbeeld geven. Zo zagen allemaal hoe Emily Ratajkowski in juli haar bruine lokken veranderde in een koperen coupe. Wij zijn fan.

Megan Thee Stallion experimenteerde ook met warme tinten in haar prachtige bos krullen.

Ook zien we in een Carpool Karaoke (dat nu niet meer door James Corden gepresenteerd wordt) van 1 juli dat zelfs Cara Delevigne haar iconische blonde lokken inruilde voor een warme look. En we moeten toegeven: dit staat haar beeldig.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.