Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Avatar: The Last Airbender krijgt nog 2 extra seizoenen – dit weten we tot nu toe

Yes! Netflix kondigt aan dat de serie Avatar: The Last Airbender terugkeert voor een tweede en derde seizoen. De show is een live-action herinterpretatie van onze favoriete jeugdserie en wordt dus voortgezet om het legendarische verhaal van Aang tot een passend einde te brengen. Als je de cartoon hebt gezien, weet je dat het verhaal nog veel verder gaat en dat willen we natuurlijk ook in deze remake zien.

Fun fact: sinds de lancering op 22 februari vergaarde de serie al 41,1 miljoen views in de eerste 11 dagen. Bovendien was het de meest bekeken serie in 76 landen en stond het in de top 10 in 92 landen.

Seizoen 2 en 3 van Avatar: The Last Airbender

Het is dus niet zo gek dat de serie extra seizoenen krijgt. Toch vonden de acteurs het wel wat spannend, toen ze het nieuws te horen kregen. Even leek het erop dat het niet door zou gaan.. maar dat was natuurlijk een grapje.

Bekijk de aankondiging hieronder:

Wat kunnen we verwachten? Zoals te zien in onderstaande post krijgen we nog twee extra seizoenen. In het eerste seizoen ging het vooral om de Water Tribe en als we de volgorde mogen geloven gaat het in seizoen 2 om het Aarderijk en in seizoen 3 om de Vuurnatie.

Het duurt waarschijnlijk nog wel eventjes voordat de serie te zien gaat zijn: we geven updates zodra we meer weten.

Over Avatar: The Last Airbender


“Water, aarde, vuur… lucht.” Vier woorden die centraal staan in deze serie omdat het gaat om de vier elementen. De elementen zijn onderverdeeld in naties, de wereld van Avatar. Deze vier naties leefden ooit in harmonie. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de luchtnomaden uitroeide – en daarna verder ging om de rest van de wereld te veroveren. Er is maar één iemand die dat kan stoppen: de Avatar. Het probleem is alleen dat de Avatar verdween en dat hij 100 jaar weg bleef.

Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (gespeeld door Gordon Cormier), gevonden wordt door Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio). Zij horen bij de Waterstam en ze gaan met z’n drietjes op pad om de wereld te redden. Maar.. dat is natuurlijk niet zo makkelijk. De verbannen kroonprins van de Vuurnatie, Zuko, wil de Avatar vinden om zo respect van zijn vader te winnen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.