Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Entertainment 20 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: seizoen 3 van ‘Young Royals’ komt eraan

Goed nieuws voor de fans van de Zweedse Netflix-serie Young Royals. Het nieuwe én laatste seizoen van de romantische dramaserie komt er namelijk binnenkort aan. Vanaf 11 maart kan je de nieuwe afleveringen exclusief op Netflix bekijken.

Hoe gaat het nu met love couple prins Wilhelm en Simon?

Young Royals seizoen 3

Na de eerste twee seizoenen van Young Royals waren we helemaal geobsedeerd met de liefde tussen Prins Wilhelm en zijn klasgenoot Simon. Wij konden dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen, en nu is eindelijk de releasedatum bekend gemaakt: Seizoen 3 van Young Royals is vanaf 11 maart te zien op Netflix en de laatste aflevering zal op 18 maart te zien zijn. Dus meteen alles in één keer bingen is helaas niet mogelijk. Maar zo kunnen we er extra lang van genieten.

Waar gaat Young Royals ook alweer over?

Prins Wilhelm wordt verwelkomt op het prestigieuze internaat Hillerska. Tijdens deze periode probeert hij zijn eigen identiteit te ontdekken en komt hij er steeds meer achter wat voor leven hij wil leiden. En dan ontmoet hij Simon. Door hem begint Wilhelm te dromen over een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen. Maar dan wordt hij onverwachts de nieuwe troonopvolger. Hierdoor moet hij een keuze maken tussen liefde en plicht.

Waar waren we ook alweer gebleven?

Spoiler alert! Als je de afgelopen seizoenen nog niet gezien hebt, moet je deze alinea even overslaan. Na het lekken van de sekstape van Wilhelm en Simon ontstond er een groot schandaal. Simon en Sara komen erachter dat August de beelden heeft gelekt en dat zorgt ervoor dat Sara niks meer met August te maken wil hebben en dat het vertrouwen tussen August en Wilhelm is geschonden. Wilhelm staat vervolgens voor een dilemma als hij een speech moet geven voor de hele school, waarin hij de waarheid over zijn seksualiteit verborgen moet houden. Maar hij kiest toch voor de waarheid én de liefde.

Happy end of niet?

Het is natuurlijk heel goed nieuws dat het nieuwe seizoen van de serie eraan komt. Maar Netflix heeft ook meteen laten weten dat dit het laatste seizoen van de Zweedse serie wordt. Krijgen we dan 18 maart eindelijk een happy end voor Prins Wilhelm en Simon? Als we acteurs Edvin Ryding (Wilhelm) en Omar Rudberg (Simon) wordt het een schokkende, zeer dramatische finale. Dus houdt de tissues maar bij de hand.

Wij kunnen niet wachten om de liefde tussen Wilhelm en Simon verder te kunnen volgen.

Verder nog een bonustip van ons: het nieuwe seizoen van Drive to Survive is vanaf 23 februari te zien op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.