Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Baby news! Deze zoon van Caitlyn Jenner wordt vader

Het jaar begon goed voor de familie Jenner. Eén van de zes kinderen van Caitlyn, Brody Jenner, verwacht in 2023 zijn eerste kindje met zijn partner Tia Blanco.

De beroemde kinderen van Caitlyn

We moeten toegeven, de wereld heeft het zó druk met de vrouwelijke leden van de Jenner-Kardashian clan dat we de zoons van Caitlyn Jenner bijna zouden vergeten. Brody Jenner mag dan niet zo veel in de picture staan als de andere kinderen van Caitlyn, hij is wel degelijk een halfbroer van Kendall en Kylie. Je kunt hem ook wel kennen als één van de hunks uit de serie The Hills, dat zo’n 13 jaar geleden een grote hit was.

Een eerste kindje onderweg voor Brody Jenner

Brody Jenner is de zoon van Caitlyn Jenner en Linda Thompson en heeft een carrière vol modellenklussen, tv- en dj-optredens. Zijn eerste serieuze vriendin was Lauren Conrad (waar we vroeger stiekem allemaal een beetje fan van waren). Maar dat is niet alles. In 2018 trouwde hij nog met Kaitlynn Carter. Het huwelijk mocht helaas niet heel lang stand houden want in 2019 gingen de twee na een relatie van 5 jaar uit elkaar. Waar een deur dicht gaat, gaat er altijd een nieuwe open, blijkt maar weer. Inmiddels is Brody namelijk samen met de ultra knappe en sportieve surfster Tia Blanco. Gisteren kondigden ze aan in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Liefdevolle bekendmaking

De bekendheden brachten het vrolijke nieuws op de eerste dag van het nieuwe jaar via Instagram naar buiten door middel van een gezamenlijke post.

De post bevat een video waarin de soon-to-be parents naar het hartje van hun kindje kijken en luisteren. Té schattig, niet?

Bekijk de video hieronder:

Caitlyn Jenner vertelt openhartig over de scheiding met Kris Jenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.