Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Bad Bunny de nieuwe vriend van Kendall Jenner?

Kendall Jenner is alweer een tijdje single. Het model had namelijk een hele tijd een relatie met Devin Booker, maar deze relatie werd in november 2022 verbroken. Toch lijkt het erop dat het model niet stilzit. Er gaan namelijk geruchten rond dat Kendall Jenner een relatie heeft met de zanger Bad Bunny en wij vertellen je of dit waar is.

Juicy!

Kendall Jenner

We kennen Kendall Jenner natuurlijk allemaal origineel van de serie Keeping Up With the Kardashians. Toch heeft de 27-jarige Jenner de laatste jaren een naam voor zichzelf gemaakt door haar werk als model. Kendall Jenner is namelijk een van de meest bekende modellen van de wereld en niet zonder goede reden. Ze ziet er namelijk altijd prachtig uit.

Dit is niet alleen ons opgevallen, want menig celebrity-man ziet Kendall Jenner ook wel zitten. Zo was het model in 2015 kort aan het daten met Justin Bieber (die nu de man is van haar beste vriendin) en had Kendall een relatie met Devin Booker. En hoewel het model alweer een tijdje single is, is ze nu met niemand minder dan Bad Bunny gespot.

Relatie met Bad Bunny

De 27-jarige Kendall werd afgelopen zaterdagavond namelijk gespot bij een restaurant in Beverly Hills. Hier zou ze naar verluid aan het dineren zijn met de 28-jarige Bad Bunny en Hailey en Justin Bieber. Men zag Kendall als eerste het restaurant verlaten en Bad Bunny volgde later uit een andere uitgang. Is dit toeval of zijn de twee aan het daten?

Deze roddels werden ook op het Instagram-account @Deuxmoi bevestigd. Zo werd de volgende tekst op het account geplaatst: “This single, famous model sister was seen playing tonsil hockey with Bad Bunny at a private L.A. club last night.” Niet veel later bevestigde de eigenaar van het Instagram-account dat het om Kendall Jenner ging, met de tekst: “So I’m revealing it was Kendall Jenner and Bad Bunny, I have witnesses on the scene who saw her in the club.”

Bad Bunny Kendall Jenner
VALERIE MACON / AFP

Zowel Kendall Jenner als Bad Bunny zijn op dit moment single, dus het kan heel goed dat de twee aan het daten zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.