Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de echte reden achter de breuk van Kendall Jenner en Devin Booker

Het is alweer bijna een week geleden dat dit vervelende nieuws naar buiten kwam. De wereld was compleet in shock toen op 23 juni werd onthuld dat Kendall Jenner en Devin Booker uit elkaar waren gegaan. De twee waren namelijk het It-koppel van dit moment. Nu is de echte reden achter de breuk van Kendall Jenner en Devin Booker onthuld en het is super zielig.

Ze zijn twee weken geleden uit elkaar gegaan.

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner en Devin Booker werden in 2020 voor het eerst aan elkaar gelinkt. Toch duurde het toen nog ruim 10 maanden voordat de twee hun relatie op Valentijnsdag Instagram-officieel maakten. Dit deed het stel met een serie ontzettend schattige foto’s, maar ze gaven ons niet vaak een kijkje in hun relatie.

Maar als Kendall of Devin een ode aan hun relatie plaatsten, dan waren ze ontzettend lief. Zo deelde Devin een super lieve ode aan Kendall Jenner op haar verjaardag. Hij noemde haar namelijk de ‘most beautiful woman’ en deelde verschillende lieve foto’s van hem en Kendall Jenner samen. Zo kregen we als fans eindelijk een beter beeld van hun relatie.

Kendall Jenner Devin Booker
Instagram / @kendalljenner

Deze hilarische video van Kendall Jenner die een trap in Italië probeert op te komen is alles wat je vandaag wilt zien

Echte reden achter de breuk

Helaas kregen we een week geleden te horen dat het stel uit elkaar was gegaan. Volgens een bron van US Weekly besloten Kendall en Devin uit elkaar te gaan nadat ze de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker in Italië hadden bijgewoond. “Kourtney’s wedding really put things into perspective,” vertelde de bron en voegde daaraan toe dat het voormalige koppel “nog steeds super vriendschappelijk is en elkaar steunt.”

Entertainment Tonight – die het nieuws brak over de breuk – sprak met een andere bron die vertelde dat “Kendall het gevoel heeft dat ze op verschillende paden zijn” en zei dat Kendall en Devin “discussies hebben gehad over hun toekomst, maar er niet hetzelfde over denken.” Kendall Jenner en Devin Booker hebben zelf nog niet op hun breuk gereageerd, maar ze staan bekend om het superprivé houden van relaties. De kans is dus klein dat zij er zelf iets over loslaten.

Kendall Jenner
Instagram / @kendalljenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.