Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn dit weekend officieel getrouwd

Het leek er verschillende keren al op dat het zover was, maar dit weekend gebeurde het officieel: Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn dit weekend namelijk officieel getrouwd. Dit deed het stel in Santa Barbara en er zijn natuurlijk foto’s van gemaakt. Lees snel verder om deze te zien.

Kourtney Kardashian was te zien in een erg korte trouwjurk.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het stel is nog niet heel lang bij elkaar, maar ze hebben al het nodige met elkaar meegemaakt. Ze hebben namelijk nog maar een klein jaar een relatie en verloofden zich al nadat ze tien maanden aan het daten waren. Ook is het stel druk bezig om samen een kindje te krijgen en dit doen ze via IVF.

Kourtney Kardashian en Travis Barker gaven vorige week zelfs een update over hun IVF-behandeling. Ze vertelde namelijk in ‘The Kardashians’ dat de behandeling er goed uitzag en wij hopen dan ook dat we snel een nieuwe Kardashian in de wereld mogen verwelkomen. Hoewel Kourtney en Travis dit weekend dus officieel getrouwd zijn gingen er ook al eerder geruchten rond van een huwelijk. Zo zouden Kourtney en Travis al getrouwd zijn in Las Vegas, na de Grammy Awards.

De kinderen van Kourtney Kardashian hebben een hartverscheurende reactie op haar verloving met Travis Barker

Getrouwd

Nu lijkt het erop dat deze bruiloft in Las Vegas toch niet echt was. Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn namelijk afgelopen weekend officieel getrouwd en dit deden zij in Santa Barbara. Verschillende bronnen bevestigen dit nieuws, dus we gaan er vanuit dat het dit keer echt was. TMZ brak het nieuws en melde dat het paar legaal in het huwelijksbootje is gestapt tijdens een ceremonie in het centrum van Santra Barbara en ze deelden zelfs foto’s van de gelegenheid.

Hierop is Kourtney te zien in een chique, maar vrij korte witte jurk. Travis droeg een compleet zwart pak en het stel rijd na de ceremonie weg in een auto met daarop de tekst “just married”. “They had to legally get married first ahead of their big Italian wedding, which is happening very soon,” vertelt een bron aan People. “All the details are set and the whole family, including all the kids, are very excited.”

Fans zijn in shock door wat Travis Barker deed om dicht bij Kourtney Kardashian te komen

Reacties

Hoewel er dus nog een bruiloft op de planning staat, zijn kourtney en Travis deze keer wél officieel getrouwd. Natuurlijk duurde het niet lang voordat fans naar social media gingen om dit geweldige nieuws te bespreken. Zo schrijft een fan: “Kris Jenner after leaking that Kourtney Kardashian and Travis Baker got married in Santa Barbara:”

Een andere fans wist het intieme moment vast te leggen en deelde de beelden op TikTok:

@niceynick24

Dont mind my nosy voice!!! #fyp #foryou #thekardashians #kourtneykardashian

♬ original sound – Tonancy Nicole

@niceynick24

Ahhh so cute 🥰 congrats to them #fyp #foryou #kourtneykardashian

♬ About Damn Time – Lizzo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.