Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 18 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bebe Rexha reageert op virale zoekterm over haar lichaam die op TikTok rondgaat

Bebe Rexha is niet op haar mond is gevallen, maar over haar lichaam praten is niet een favoriete bezigheid van de artieste. Toen de zoekterm “bebe rexha weight” viraal ging op TikTok besloot ze toch te reageren op de speculaties en roddels rondom dit voorval.

Bebe’s got back.

Bebe Rexha spreekt zich uit over virale TikTok-term

Bebe Rexha nam het op zich om een screenshot van de trending zoekterm online te zetten op Twitter met als caption: “Seeing that search bar is so upsetting. I’m not mad cause it’s true. I did gain weight. But it just sucks. Thank you to all the people who love me no matter what.”

Fluctuerend gewicht

Bebe Rexha laat op Twitter weten dat ze het dan ook jammer vindt hoeveel mensen willen weten wat ze weegt. In de celebritywereld wordt er constant met een spotlight op je geschenen en ook maar de minste geringste verandering wordt belicht. De 33-jarige zangeres laat weten dat ze snapt waar mensen vandaan komen met de zoekterm, maar dat het alles behalve en pretje is om te zien.

Volgers reageren

Volgers reageerden vervolgens met liefde onder het Twitterbericht. Zo reageerde een volger: “You are perfect and beautiful Bebe!” Een andere volger nam het op zich om TikTok erop aan te spreken: “Someone at @tiktok_us’s policies team need to change what comes up on the related search bar, right now! This is toxic and terrible! @tiktoksupport you need to do better. Care about the people on your platform and not making it toxic like this.”

Bebe Rexha sluit zich bij Ariana Grande

Met deze post op Twitter sluit Bebe Rexha zich nu ook aan bij Ariana Grande. Zij plaatste vorige week al een TikTok online waarin zij over bodyshamers praatte. Wordt dit misschien het seizoen van het openlijk praten over bodyshamers in de wereld van de celebrities? Wij hebben in ieder geval respect voor de openheid van Bebe.

Wat zijn de celebrityhotspots van Amsterdam? In deze hotels slapen de sterren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.