Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Entertainment 9 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Waarom treedt Tiësto opeens niet meer op tijdens de Super Bowl?!

Een onverwachte wending voor de Super Bowl Show aankomende zondag.. Dj Tiësto zou gaan optreden, maar dat gaat blijkbaar niet meer door. Hij noemde het een ‘moeilijk besluit’ om de show tijdens de finale van de NFL over te slaan. Hij en zijn team hadden maandenlang aan een spectaculaire show gewerkt die nu niet te zien zal zijn.

Wat is er aan de hand?

Familie komt altijd op de eerste plaats, aldus Tiësto

Tijs Michiel Verwest, zoals Tiësto echt heet, zou de eerste dj ooit worden die tijdens de Super Bowl een set mag draaien. Maar dat gaat niet door: hij heeft donderdag laten weten dat hij de Super Bowl moet afzeggen vanwege een noodgeval in zijn familie. Wat er precies aan de hand is is niet bekend. Zijn beslissing om af te zien van het evenement wordt beschreven als ‘een loodzwaar besluit’. Hij geeft aan dat hij zondagochtend naar huis moet gaan voor wat er dan ook aan de hand is.

Hij en zijn team hadden maandenlang aan een spectaculaire show gewerkt die nu helaas niet meer te zien zal zijn. Tiësto bedankt de organisatie voor de samenwerking en geeft aan er naar uit te kijken om in de toekomst samen met hen iets ongelooflijks neer te zetten.

Wie gaat hem vervangen?!

Kaskade zal de show van Tiësto overnemen aankomende zondag. Op X geeft hij aan het een hele eer te vinden dat hij nu mag optreden, aangezien hij de eerste elektronische dj is die onderdeel mag zijn van de Super Bowl. De Super Bowl staat bekend als het meest bekeken programma op de Amerikaanse televisie. De halftime show is een belangrijk hoogtepunt van het evenement, die dit jaar verzorgd wordt door de Amerikaanse artiest Usher. Maar nu, met de last-minute toevoeging van Kaskade, zal de elektronische muziekwereld ook een moment in de schijnwerpers krijgen.

Dit is volgens fans de krachtige verborgen betekenis achter Rihanna’s Super Bowl halftime show

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.