Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Of je het leuk vindt of niet, Generatie Z vindt via TikTok een hoop nieuwe modetrends uit. Van outfits geïnspireerd op je favoriete album tot fashion hauls in de supermarkt, DIY-kleding tot duurzame upcycling, er is genoeg te vinden op het social mediaplatform. Nu gaat er een sieradentrend viral en grote namen als Bella Hadid en Dua Lipa zijn al fan.

Grote kans dat het je direct doet denken aan je kindertijd.

Sieradentrend op TikTok

Down-to-earth mode met hier en daar een kitscherig detail is key op TikTok en dat verklaart precies waarom deze sieradentrend nu zo populair is geworden. De grootste sterren op TikTok werden al gespot met de trend: grote, kleurrijke plastic ringen die iedere outfit afmaken. En daar krijgen wij direct een nostalgisch gevoel bij. De ringen zijn gekleurd, speels en doen ons denken aan de ringen die we droegen in de 90’s.

Oversized, vaak bedekt met edelstenen of metalen accenten, en bijna altijd gestapeld (als de vingers van onze vijfjarige zelf langer waren, weten we zeker dat we toen hetzelfde zouden hebben gedaan). Er is niets subtiel aan de sieradentrend en juist dat is dat het succes van de ringen op TikTok. De ringen maken namelijk iedere outfit helemaal af.

@jacquiealexander_

i want more 💘 #lamanso #rings #fyp

♬ original sound – xxtristanxo

Bella Hadid en Dua Lipa

De sieradentrend is onmogelijk te missen en gaan nu ook verder dan TikTok. Op Instagram zagen we de ringen ook al voorbij komen en niet bij de minste namen. Bella Hadid is waarschijnlijk een van de grootste fans van plastic ringen, gevolgd door schoonzus Dua Lipa, Eris Baker en Brittany Xavier die allemaal ook experimenteren met de sieradentrend.

Dua Lipa en Bella Hadid hebben ook direct een favoriet merk voor de grote, plastic ringen. Zij kopen vooral bij een merk uit Barcelona, La Manso, dat drie jaar geleden door Adriana Manso werd opgezet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.