Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid heeft al maanden een geheim TikTok-account en wij zijn obsessed

Hoewel Bella Hadid een ontzettend bekend model is, zien we minder van haar persoonlijkheid terug op social media. Het 25-jarige model houdt namelijk van haar privacy, maar deelt wel zo nu en dan foto’s van haar werk en leven. Maar nu hebben we het geheime TikTok-account van Bella Hadid ontdekt en hierop deelt ze behind the scenes-beelden en heerlijke recepten.

Wij zijn obsessed.

Bella Hadid

We kennen Bella Hadid natuurlijk allemaal als het jongere zusje van Gigi Hadid, maar het 25-jarige model is zelf ook ontzettend beroemd. Zo loopt ze voor grote merken als Chanel, Balenciaga en Prada en was ze afgelopen februari aanwezig bij Milan Fashion Week. Hier werd ze samen gespot met haar artdirector-vriendje Marc Kalman.

Deze week kregen we ook een ultra zeldzame PDA-foto van Bella en Marc te zien. Die plaatste het model namelijk op haar Instagram-account. Toch staat haar Instagram-account vooral vol met foto’s van haar werk, maar op een ander kanaal plaatst Bella al maanden persoonlijke beelden. Het model heeft namelijk al een lange tijd een geheim TikTok-account.

Volgens Bella Hadid is dit het geheim van haar ‘fox eyes’ en strakke jukbeenderen

TikTok-account

Hoewel het geheime TikTok-account van Bella Hadid niet voor iedereen (5.1 miljoen volgers) zo geheim meer lijkt, hebben wij hem pas sinds kort ontdekt. Dit wouden we natuurlijk graag met jullie delen, want het account staat vol met heerlijke recepten en leuke behind the scenes-beelden. Zo zien we hoe Bella een cheeseburger met frietjes maakt en bereidt het model een heerlijke pasta met een salade in een video.

@babybella777

♬ BREAK MY SOUL – Beyoncé

@babybella777

I don’t like to leave the house very often especially lately. Maybe I’ll start doing more of these. For nowwww come make a cheeseburger and fries with me♥️

♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) – Dusty Sky

Daarnaast deelt Bella veel momenten van haar persoonlijke leven op TikTok. Zo is te zien hoe een vriendin van haar voor het eerst een oester eet, laat ze zien wat ze in de sportschool doet en laat ze zien hoe ze zich klaarmaakt voor haar werk. Het TikTok-account van Bella Hadid – @babybella777 – staat vol met video’s, dus er is genoeg te ontdekken.

@babybella777

Sydney’s first oyster

♬ original sound – Bella Hadid

@babybella777

Day off , getting ready to go to the airport and fly ta my next job ! You guys like this shit? Health is wealth!!!!!

♬ Crave You (feat. Giselle) – Flight Facilities

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.