Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid heeft zojuist een ultra zeldzame PDA-foto met haar vriend Marc Kalman gedeeld

Het is alweer even geleden dat we wat van Bella Hadid hadden gehoord, maar het model is weer helemaal terug van weggeweest. Zo is op haar Instagram-account te zien hoe verliefd ze is op haar vriend Marc Kalman. Bella Hadid heeft namelijk een ultra zeldzame PDA-foto van haar en haar vriend op Instagram geplaatst.

Wij zijn obsessed!

Bella Hadid en Marc Kalman

Bella Hadid had natuurlijk jaren lang een relatie met zanger The Weeknd. Toen dit uit ging hoorden we een lange tijd niks over het liefdesleven van Bella, maar tijdens de zomer van 2021 leek er weer liefde in de lucht te hangen voor het 25-jarige model. Toen werd ze namelijk voor het eerst gespot met Marc Kalman en nog geen maand later maakte Bella haar relatie Instagram-officieel.

Hoewel Bella dus weer helemaal gelukkig was in de liefde, kregen wij hier maar weinig van te zien. Het model plaatste namelijk maar af en toe een foto van zichzelf met haar vriend. Wel werd Bella in februari 2022 samen met haar vriend gespot tijdens Milan Fashion Week. En nu is het weer raak, want Bella Hadid heeft zojuist een ultra zeldzame PDA-foto met haar vriend Marc Kalman gedeeld.

Jonathan Bailey, Justin Timberlake en Angus Cloud zijn in Parijs voor Men’s Fashion Week en ze waren nog nooit zó handsome

Zeldzame PDA-foto

Een jaar nadat het model Instagram-officieel werd met haar artdirector-vriendje, in een sindsdien verwijderde Instagram-post, is ze terug. Deze zeldzame PDA-foto verscheen twee dagen geleden op het Instagram-account van Bella Hadid en wij kunnen niet stoppen met kijken. Het stel staat namelijk helemaal verliefd op de foto en wij zijn obsessed.

Het stel ziet er op de foto’s, zoals we gewend zijn, geweldig uit. Zo draagt Bella Hadid een geplooide denim minirok met een gele riem, een oversized trainingsjack, kniekousen, skinny zonnebrillen en zwarte en bruine sneakers.

Reacties

Volgers van Bella Hadid zijn natuurlijk direct begonnen met het reageren op haar post. Zo schrijft een volger: “Babies 😍😍😍😍” Andere volgers schrijven: “best people”, “the day the earth stood… still ❤️❤️🏆🏆” en “I’m so happy seeing you happy❤️ you deserve everything beautiful and pure❤️ may you always glow with happiness my love ❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.