Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 16 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid poseert kaal voor nieuwe campagne van Marc Jacobs

Afgelopen week heeft Marc Jacobs zijn najaarscampagne gelanceerd. Het thema was ‘Heaven’, waarbij kunstmatige intelligentie de inspiratiebron was. Ook is er een detail waar wij niet over uitgesproken raken en dat is het kale hoofd van supermodel Bella Hadid.

Na een tijdelijke pauze door gezondheidsproblemen, poseert zij nu met een kaalgeschoren hoofd in de campagne. Waar zijn haar bruine lokken gebleven? Een ding is zeker, Bella rockt de kaalgeschoren look.

De campagne van Marc Jacobs

In de nieuwe Marc Jacobs campagne is het topmodel omgetoverd tot een kale AI-robot. High fashion en technologie komen mooi samen in deze shoot. Tijdens de shoot droeg Bella prachtige designerstukken, van de iconische Kiki Boots tot chrome accessoires, het was allemaal terug te zien in de campagne. De stylist was Danielle Emerson en zij zorgde ervoor dat het verleden en de toekomst samenkwamen op beeld.

Waar is Bella’s echte haar gebleven?

Toch is bij iedereen de vraag: waar is Bella’s haar nou echt gebleven? De haarstylist die verantwoordelijk was voor deze ontbrekende coupe was Evanie Frausto. De futuristische look zag er zo echt uit, dat je je bijna niet kan voorstellen dat haar echte haar daar nog onder zit.

Toch is het wel zo. Aan het einde van de campagneshoot, keerde Bella Hadid namelijk weer terug met de oude en vertrouwde bruine lokken.Toch sluiten wij niet uit dat ze ooit haar lange haar in zal ruilen voor deze coupe.

Gezondheidsproblemen

Er is afgelopen jaar veel gespeculeerd over de afwezigheid van Bella Hadid tijdens belangrijke evenementen. Afgelopen zomer kregen haar volgers eindelijk duidelijkheid over wat er nou precies aan de hand was. Bella Hadid kampte afgelopen jaar namelijk met gezondheidsproblemen. Het topmodel liet in een Instagrampost weten dat de Ziekte van Lyme een tol hebben geëist. Na een jarenlange strijd, besloot Bella een pauze te nemen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.