Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Love & Life 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van de ‘belly press technique’? Deze techniek wíl je toepassen tijdens de seks

Tegenwoordig kan je natuurlijk voor alles tips van TikTok afhalen. Zo sluiten nu ook steeds meer seksuologen zich aan bij het videoplatform. Ze geven zowel tips en tricks, als dat ze fabels rondom seks ontkrachten. Nu doet er zich een belly press technique de ronde die seksuologen toejuichen en wij vertellen je alles wat jij hierover wilt weten.

Dit wil je proberen.

Belly press technique tijdens de seks

De belly press technique is niet totaal onbekend, maar eigenlijk zou iedereen hier vanaf willen weten. De techniek zorgt er namelijk voor dat de vrouw wordt gestimuleerd tijdens de seks, en wel van buitenaf. Bovendien is de techniek niet eens lastig, want zoals de naam al vrijgeeft hoeft er alleen maar druk op bepaalde punten op de buik te worden gezet. De techniek kan helpen om een vrouw tot een orgasme te brengen – en tips daarvoor zijn natuurlijk altijd welkom.

Zo voer je ‘m uit

De belly press technique is speciaal voor hetero koppels. De man drukt bij de vrouw op de onderbuik tijdens de penetratie, waardoor de G-spot wordt gestimuleerd. Het kan fijner en gevoeliger voelen en kan leiden tot betere orgasmes. Klinkt als muziek in de oren, maar de techniek is niet een die bij iedereen even goed werkt.

Communication is key

Allereerst moet je bij deze techniek vooral blijven luisteren naar jouw eigen lichaam. Voor de een is de belly press technique een game-changer, terwijl het voor een ander juist onwennig kan voelen. Experimenteer dus een beetje met hoe hard er op je buik wordt gedrukt en geef vooral bij je partner aan of iets chill werkt of juist niet.

Seksuologen op TikTok

Onder de zoekterm ‘belly press technique’ op TikTok zijn er tal aan video’s te vinden waarin mensen het uitleggen en hun ervaringen delen. De meningen verschillen over de techniek, maar er kan niet omheen gedraaid worden dat het wel een ander soort gevoel naar boven brengt. Wil je deze techniek ook uitproberen? Probeer de blaas te ontwijken en zet niet al te veel druk, dan zal er een grote kans zijn dat je een nieuwe life hack hebt ontgrendeld.

Dit zijn de belangrijkste sekstips, volgens een vrouwelijke pornoregisseur

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.