Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 19 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Hi, Bambi! Dit zijn de meest gehypete wimperserums op TikTok

Ben je op zoek naar dat perfecte serum voor je wimpers? TikTok heeft gesproken. Voor iedereen die droomt van vollere, dikkere wimpers, maar nog geen poging heeft gewaagd met wimperserums, hebben we goed nieuws. We hebben TikTok doorgezocht om de meest betrouwbare en effectieve wimperserums te vinden.

Dus, als je wilt weten welke serums écht werken volgens de TikTok-hype, lees dan verder.

De meest gehypete wimperserums

Een wimperserum is een serum dat je op je wimpers aanbrengt en dat ervoor zorgt dat je langere en vollere wimpers krijgt. Dit serum verlengt de groeifase en vertraagt de uitval van de wimpers. Ook zorgt het voor een verbeterde conditie van de wimperhaartjes. Maar niet elk wimperserum is even betrouwbaar.

Let goed op of het product geen bimatoprost bevat. Dit kan namelijk gevaarlijke bijwerkingen hebben.

1. The Ordinary Multi Peptide Lash and Brow Serum

Op TikTok is het wimperserum van The Ordinary veel te zien. In veel gevallen zie je al resultaat binnen een maand. De meeste wimperserums breng je één keer per dag aan, maar deze van The Ordinary breng je twee keer per dag aan. Dit wimperserum is ook nog is het goedkoopst. Je betaald maar € 17,95 voor 5 milliliter.

@lizziedufault

i think they may have hit their peak 🕷

♬ original sound – the iso’s 🥀

2. Babe Lash Essential Serum

Een ander serum dat ook erg populair is op TikTok, vooral onder de Amerikanen, is het Essential Serum van Babe Lash. Dit serum zou vooral zorgen voor extra lengte, in plaats van volume. Dit product is wel wat prijziger, zo betaal je op Etsy € 44,29 voor maar 1 milliliter.

@babe.original

babe lash + consistency = real results 🤩 #babelash #lashserum #beautytips #bestproducts #beautyhack #naturallashescheck

♬ original sound – Babe Original

3. GrandeLASH Eyelash Serum

Het wimperserum van GrandeLASH is een hype op TikTok. Maar is het de hype waard? Dit lijkt er wel op. Mensen zijn alleen al erg positief over de applicatie van dit serum. Ook liegen de resultaten er niet om. Na een aantal weken zie je wel degelijk verschil. Volgens velen is dit serum je geld zeker waard, €37,00 voor 1 milliliter.

@sarah_wolak

Replying to @bestaemoblondin not an ad!!!!! Bought it with my own money! Had redness the during the first three days, then only uphill from there! #grandelashserum

♬ original sound – Sarah🦋

4. Maybelline Lash Sensational Boosting Serum

Een andere budgetproof wimperserum dat het goed doet op TikTok is die van Maybelline. Het is een erg voedend serum en zou binnen vier weken al resultaat boeken. Bij veel mensen werkt het zoals gewild, maar er zijn ook veel video’s over tegenvallende resultaten. Maar voor de prijs is het zeker het proberen waard, €17,59 voor 4,5 milliliter.

@trulue

THIS SERUM IS SOO GOOD!! Look at that before and after tho👀 #lashserum #lashes #viralmakeup #fypシ

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

5. Xlash Eyelash Serum

Een ander wimperserum dat bij veel Nederlandse influencers wordt gezien, is die van Xlash. Qua prijs zit het een beetje in de middenmoot, je betaalt namelijk €50,00 voor 3 milliliter. Maar als we TikTok mogen geloven, werkt deze net zo goed als de prijzigere serums.

@marijnkuipers

Xlash eyelash serum saved my ass in 3/4 weeks🫨🫨

♬ original sound – MARIJN KUIPERS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.