Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 30 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij deze goedkope winkel scoor je nu de mooiste Le Creuset dupes voor een fractie van de prijs

Wie een beetje van koken houdt, weet dat de braadpannen van Le Creuset de crème de la crème zijn. Maar naast de beste en mooiste, zijn ze ook onwijs duur. Geen zin om €200 aan een pan uit te geven? Dan hebben we goed nieuws, want bij Lidl shop je nu de meest identieke Le Creuset dupes.

Naast de iconisch rode kleur, hebben ze ook andere tinten – die verdacht veel lijken op de kleuren die Le Creuset verkoopt.

Le Creuset dupes bij Lidl

Alle keukenprinsessen hebben een Le Creuset braadpan op hun wishlist staan. De gietijzeren pan is ideaal voor stoofgerechten, maar leent zich ook perfect als Dutch oven om brood in te bakken. Er is alleen één klein nadeel: aan een pan van Le Creuset hangt een flink prijskaartje. De pannen beginnen bij €200 en kunnen oplopen tot wel €400. Zelfs voor mensen die veel uur in de keuken staan, gaat een halve maand huur uitgeven aan een pas wel héél ver.

Gelukkig is daar Lidl to the rescue. Zo kwamen ze eerder ook al met een handige dupe van de Dyson stofzuiger. En nu dus ook met een ander onderdeel van ons Randstedelijke verlanglijstje. Voor vijftig euries haal je bij Lidl een gietijzeren braadpan van Ernesto in huis. De pan is er in verschillende maten en kleuren. Wij zetten onze favorieten even op een rij.

ERNESTO® Gietijzeren braadpan groen – €49,99

Lidel Le Creuset
Lidl

ERNESTO® Gietijzeren braadpan roze – €49,99

Lidl Le Creuset
Lidl

ERNESTO® Gietijzeren braadpan 5,7 L rood- €44,99

Lidl Le Creuset
Lidl

GSW Gietijzeren braadpan beige – €41,39

Lidl Le Creuset
Lidl

Waarom een gietijzeren braadpan?

Een gietijzeren braadpan koop je niet alleen voor z’n knappe looks, maar ook voor z’n vele talenten Je kunt vele gerechten lekker stoven en braden op een lage temperatuur. Dit versterkt niet alleen de smaak, maar zorgt er ook voor dat je minder energie verbruikt. Een gietijzeren pan kan eigenlijk niet stuk, daarom zal ‘ie ook generaties lang meegaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.