Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Chrishell uit Selling Sunset haalt uit naar fan die beweert dat ze ‘niets kan bereiken zonder man’

We kennen Chrishell Stause natuurlijk allemaal van Selling Sunset. De makelaar voegde zich in seizoen 1 bij The Oppenheim Group en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle makelaars van het programma Selling Sunset. Hoewel wij ontzettend veel van haar genieten zijn er ook fans die niet onder de indruk zijn van haar succes. Chrishell haalt dan ook hard uit naar een fan die beweert dat ze ‘niets kan bereiken zonder man’.

Ouch!

Chrishell Stause

Het is niet de eerste keer dat Chrishell Stause onder vuur ligt. In de seizoenen van Selling Sunset kunnen we goed zien dat Chrishell Stause vaak bij drama betrokken is. Zo heeft Christine vanaf het begin van seizoen 1 al wat tegen Chrishell en zien we in seizoen 4 dat Chrishell Christine niet kan vergeven voor haar gedrag door de seizoenen heen.

Wij hebben seizoen 4 in één week uitgekeken en we kunnen niet meer wachten tot seizoen 5 van Selling Sunset op Netflix komt te staan. In de preview van seizoen 5 zien we namelijk dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim onthullen dat ze een relatie hebben. Ook is te zien dat de Selling Sunset-makelaars niet weten hoe ze moeten reageren en wij snappen wel waarom. Nu blijkt het dat ook fans een duidelijke mening hebben over de relatie van Chrishell en Jason, want een fan haalt flink uit naar Chrishell op Instagram.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Chrishell en Jason in Selling Sunset seizoen 4

Instagram-DM

Chrishell laat op Instagram zien dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen, want ze haalt hard uit naar de fan die een (nogal onaangename) DM naar haar stuurt. In de DM beweert de fan dat Chrishell “niets kan bereiken zonder een man” en dat “de enige reden dat ze aanbiedingen krijgt en ze verkoopt, vanwege Jason is.” De fan beweert ook dat Jason Chrishell heeft geholpen bij het kopen van haar eerste huis en noemt haar “nep” en “ellendige bitch”.

Gelukkig laat Chrishell het daar niet bij, want de realityster deelt de DM op haar Instagram-verhaal en reageert op deze beweringen dat ze alleen succesvol is vanwege haar relatie met Jason Oppenheim. Chrishell schrijft: “It would seem I am not the miserable one here Genesis 😬. When you are an agent on TV you end up getting so much business you have to refer it out to others [because] there is only so much time in a day. The days of getting more listings because of rank in the office are long gone.” Ze vervolgt: “But please take a breathe [sic] and have a great day! 😅😅🤷🏻‍♀️ Thanks for watching!!!!😘”

Chrishell Stause Instagram-DM
Instagram / @chrishell.stause

Selling Sunset: fans vertellen hoe ze Jason en Brett Oppenheim uit elkaar houden

Reacties

Nadat de makelaar de DM in haar Instagram Story heeft geplaatst krijgt ze massaal steun van haar fans. “You guys just flooded my DMs with the nicest messages, and I wasn’t posting it for that,” vertelt Chrishell aan haar 2.7 miljoen volgers. “It just kind of gave me a laugh. But I really do appreciate it. You guys are just so kind and sweet and I know there are way more of you than the trolls. Thank you!”

Selling Sunset’s Chrishell Stause en Jason Oppenheim voor het eerst samen op de rode loper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.